1 коментар
the fall of the house of usher

Време е за Падението на фамилия Ашър

Трейлър за минисериала The Fall of the House of Usher.

Майк Фланаган и Netflix имаха плодовито партньорство, макар и то да е напът да приключи. То изгря и избухна с The Haunting of Hill House, продължи не чак толкова зашеметяващо с The Haunting of Bly Manor и The Midnight Club, зарадва ни все пак с Midnight Mass, а сега му предстои да завърши с The Fall of the House of Usher. Вълнението за продукцията е голямо, тъй като тя обещава да е пищна откъм драма и кървища, а трейлърът определено надъхва:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както вероятно забелязвате, почти всички традиционни за сериалите на Майк Фланаган актьори се завръщат за нови роли, по подобие на American Horror Story. Разпознаваме Карла Гучино, Кейт Зигъл, Анабет Гиш, Раул Коли, Саманта Слоян и др. С удоволствие из кадрите разпознаваме Марк Хамил (Люк Скайуокър от „Междузвездни войни“) и Мери Макдонъл (президентката от „Бойна звезда Галактика“).

Синопсисът гласи: „Тя идва за всички тях. В този извратен сериал от Майк Фланаган, базиран на творби от Едгар Алън По, безпощадните брат и сестра Родрик и Маделин Ашър са изградили семейната фармацевтична компания до империя, дала им богатство, привилегии и власт. Но тайни от миналото изплуват, когато наследниците на династията Ашър започват да умират след намеса от мистериозна жена от миналото им.“

Майк Фланаган изгря още през 2013 година с доста добрия ужас Oculus, след това дори му дадоха да прави Doctor Sleep. Последните няколко години той прекара в правене на минисериали за Netflix, но сделката му с тази стрийминг платформа е изтекла. След като Amazon Prime са му предложили по-добра и дългосрочна оферта, той е решил да продължи при тях, поради което „Падението на фамилия Ашър“ ще бъде последната му продукция тук. Очакваме той да продължи в същата линия и там, но тепърва предстои да видим дали ще стане така. При всички положения, следавщият му сериал изглежда добре и, ако се е получил както трябва, ще продължим да го следим където и да отиде.

Премиерата на The Fall of the House of Usher е на 12 октомври, по традиция Netflix ще пусне целия сериал наведнъж.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата