American-Gods

За какво ще става дума в American Gods

Ново клипче за сериала на Нийл Геймън и Starz.

Ако вече сте чели „Американски богове“ на Нийл Геймън, значи сте по-напред с материала от останалите, които проявяват интерес към предстоящия сериал. По-необразованите от нас все още не са сигурни за какво точно ще става дума – за нас е предназначено следващото клипче, в което виждаме нови сцени от American Gods, както и членове на екипа му да ни обясняват концепцията. С други думи, представата за назряваща война между старите и новите богове вече става малко по-ясна.

https://www.youtube.com/watch?v=-qZ9mcweF_4

Осемте епизода в първи сезон на амбициозния проект ще покрият едва една трета от книгата на Нийл Геймън. Планът е следващите два да интерпретират останалата част и да завършат историята.

Най-полезното в клипчето е че виждаме нови сцени, в които боговете демонстрират своите способности. Най-впечатляващ е богът на технологиите – дразнещо момченце, което може да изтрие Шадоу и се вози из града в хайтек лимузина. За съжаление, все още не виждаме нищо от Джилиан Андерсън, което сигурно означава, че ролята й ще е доста по-малка, отколкото я изкарваха в началото.

„Американски богове“ започва на 1 май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата