cherniq angel title

Заформя се продължението на „Черния ангел“

Иван Русланов е пуснал свободно пролога към втората част от поредицата си.

Прологът от продължението на „Черният ангел: Раждането на един от нас“, „Проклятието на греховете“, беше публикуван в блога на автора Иван Русланов, както и във фейсбук страницата на романа. Откъсът е вторият публикуван от продължението, което в момента е в процес на редакция.

В продължението, както личи и от пролога, се очаква главния герой Кристиян да срещне важни хора от своето семейство, които все още тъгуват по смъртта му, както и онова специално момиче, без което супергероят не е истински супергерой. В „Проклятието на греховете“ ще се запознаем с още ужасяващи врагове, които ще се опитват да рушат равновесието в България.

Авторът се надява да успее да довърши продължението до края на октомври тази година. Наскоро той спечели поощрителна награда от международния конкурс „Изкуство против дрогата“, както и първа награда в категорията до 25 години на конкурса „Огънят на Орфей“. Напомняме, че „Черният ангел: Раждането на един от нас“ изчерпа 2 тиража.

Интервю с Иван Русланов, част от нашата седмица, посветена на българската фантастика, можете да прочетете тук, а прологът на „Проклятието на греховете“ – ТУК.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата