Orpheline

Зарибяващ тийзър за Orphan Black

Новият сериал на BBC America определено изглежда интересен.

От просто поредния нов сериал на небосклона, Orphan Black се превърна в нещо много по-интригуващо, и то само с един кратък тийзър. Накратко, дотук знаехме само, че в проекта на BBC America (не най-опитната телевизия в правенето на сериали) ще става дума за клонинги. Сега имаме това:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Дали „Черният сирак“ ще е следващата „Куклена къща“ (тоест хитър научнофантастичен сериал с повече сложност и задълбоченост на идеите и сюжета)? Да се надяваме, че ще е по-успешен. Ето по-подробното резюме:

Сара (Татяна Маслани) е сирак и аутсайдерка, която става свидетел на самоубийството на жена, изглеждаща досущ като нея. Сара приема самоличността й, приятеля й и банковата й сметка – мисли си, че като я изпразни, ще реши проблемите си. Вместо това ги умножава – също като себе си. Героинята се оказва въвлечена в смъртоносна конспирация и грандиозна мистерия. Тя трябва да разбере коя е всъщност и колко нейни копия са пуснати из света.

Първият епизод на новия сериал ще излезе на 30 март, което значи, че тук ще го очакваме на 31-ви. Сценарист е Джон Фосет, а сценарист – Греъм Менсън.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата