orphan black echoes t

Изненадващ трейлър за Orphan Black: Echoes

Разклонението на култовия хит Orphan Black излиза догодина с Кристин Ритър в главната роля и неочаквана концепция.

Още през 2019 година чухме за подготвяното разклонение на Orphan Black – Orphan Black: Echoes. Дълго време не знаехме нищо за него, освен че в главната роля е Кристин Ритър („Джесика Джоунс“, „В обувките на Сатаната“), а създател, главен сценарист и режисьор е Джон Фосет, един от създателите на оригиналния сериал, впечатлил ни с 5 сезона и направил Татяна Маслани заслужено известна.

Сега излезе първият трейлър за новия сериал и той определено ни изненада. Очаквахме история, свързана с оригиналната, дори потенциал за някои герои да гостуват за по епизод-два, но получихме нещо съвсем различно и може би още по-оригинално? Вижте за какво става дума:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако може да се вярва на трейлъра, сюжетът се развива в бъдещето! Или пък във виртуална реалност? Не можем да преценим със сигурност, защото още няма и синопсис на сюжета. Единствено е казано, че „сериалът ще изследва в дълбочина научната манипулация на човешкото съществуване“. Може би ще имаме и още неолюционисти? Макар че ако имаха още една сцена като онази с опашката, щяха да я включат още тук.

Разбира се, това се води само тийзър трейлър, тоест тепърва ще имаме по-детайлен поглед. А премиера на сериала очакваме с нетърпение през март догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата