mary poppins returns

Защо се завръща Мери Попинз?

Както винаги – заради децата.

Напук на съвременната тенденция всичко да се прави по-мрачно и депресиращо, Дисни залагат на шареното и оптимистичното. Мери Попинз се завръща по време на 30-те години на ХХ век (време на глад и трудности), точно когато Майкъл и Джейн Банкс имат най-остра нужда от нея и разведряващите й песни. Вижте как ще стане това:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бавачката с „нулев толеранс към глупостите“ е представена за първи път пред света през 1934 г. от Памела Травърз с детската книжка „Мери Попинз“. Тя е адаптирана за филма „Мери Попинз“ преди 54 години (а сюжетът му се развива 25 години преди този на „Мери Попинз се завръща“). Следващите приключения на бавачката си остават на страниците на седемте други книги на Травърз… до този момент. Мери Попинз се завръща е вдъхновен от богатите истории, разказани именно в тези седем книги.

В главните роли са Емили Блънт („Нито звук“), Бен Уишоу („Спектър“), Емили Мортимър („Изобретението на Хюго“), Джули Уотърс (Mamma Mia!), Колин Фърт („Речта на краля“), Мерил Стрийп (Mamma Mia!) и в ролите на трите нови деца в семейство Банкс – Пикси Дейвис („Домът на мис Перигрин за чудати деца“), Натаниел Сале („Игра на тронове“) и дебютантът Джоуел Доусън.

Мери Попинз се завръща в кината на 21 декември в дублирана и субтитрирана версия.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата