image6

Злодеят в общото събитие на DC и CW сериалите е разкрит

Информация за епичния кросоувър от четири части.

За трета поредна година супергеройските сериали на The CW ще се преплетат в едно общо телевизионно събитие, носещо заглавието „Героите се обединяват“ (Heroes Join Forces на английски). Тази година обединените сериали ще са четири – „Супергърл“, „Светкавицата“, „Стрелата“ и „Легендите на утрешния ден“.

Имайки предвид, че ще се наложи толкова много хора да се обединят, естествено е и врагът да е доста силен. Това очакване се оправдава, тъй като наскоро беше обявено, че злодеите в едноседмичното събитие ще бъдат Доминаторите – зла извънземна раса, която цели пълното изтребване на хората. Според техните представи, човеците скоро ще еволюират и ще получат свръхестествени способности, подобни на тези от Х-Мен в Марвел. Ние, хората, ще се превърнем в непосредствена заплаха за доминаторите, така че са решили да ни изтребят докато е още време.

ctiwiw5vmaagh31-jpg-large

Цялата тази идея се базира на комиксова трилогия от края на осемдесетте, носеща заглавието „Инвазия!“ и въпреки, че все още не е сигурно, все пак заглавието на стотния епизод на „Стрелата“ завършва с удивителен знак, така че можем да предположим, че заглавията ще са еднакви.

Предполага се, че цялата история ще бъде представена под формата на един голям сценарий – с първо действие за увод (Супергърл), второ – за главна част (Светкавицата), трето – за кулминация (епизод 100 на „Стрелата“, за който вече знаем, че ще ни зарадва с появата на Сузана Томпсън и Ману Бенет, които играха ролите на Мойра Куин и Слейд Уилсън) и четвърто – за епилог (Легендите).  Според други слухове, събитието ще е само в три серии на три от тези сериали. Дотогава обаче има доста време и доста епизоди.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата