Гейм-трейлъри: Death Stranding, Star Wars Jedi: Fallen Order, Marvel’s Avengers

Какво ще играем в следващото полугодие.

Някои от най-дългоочакваните игри за тази година съвсем скоро ще излязат на пазара. Затова и девелопърите им правят всичко възможно да ускорят маркетинга с вдъхновяващи трейлъри в последните дни.

Започваме с Death Stranding, чието развитие следим от години насам. Въпреки изобилието от материали към нея, тя продължава да е мистериозна и да не разкрива твърде много детайли от лудите си концепция и сюжет. Launch-трейлърът променя тази потайност като разкрива много от сюжета и дори може би е източник на спойлери. Коджима многократно се хвали, че продуктът може би ще даде началото на цял нов жанр в гейминг-индустрията, но с тези гръмки твърдения някои фенове се чувстват по-скоро отблъснати, отколкото заинтригувани. Няма спор обаче, че ако те са истина и Death Stranding е както иновативна, така и увлекателна, тя ще бъде хит. За момента определено грабва вниманието. Играта излиза на 8 ноември за PS4, а за компютър ще я пуснат през лятото на 2020 г.

Като бонус – ето и един объркващ, но също вдъхновяващ трейлър от началото на месеца:

Следващият Launch трейлър е за Star Wars Jedi: Fallen Order. Очаква се това да е една от най-добрите игри по „Междузвездни войни“, правени някога. Кадрите по-долу показват главния герой Кал Кестис в екшън сцени с дуелиране с лазерни мечове както срещу обикновени щурмоваци, така и срещу други владеещи Силата противници. Битките определено изглеждат изпипани, а критиците, добрали се до предварителни копия се изказват повече от ласкаво. Играта излиза на 15 ноември за Microsoft Windows, PlayStation 4 и Xbox One.

Завършваме със заглавие, за което ще почакаме малко повече, но това едва ли ще ни е особен проблем при наличието на доста по-добри предложения. Все пак комиксовите фенове вероятно са си оградили датата 15 май 2020 с червено кръгче, защото именно тогава излиза Marvel’s Avengers за Stadia, Microsoft Windows, PlayStation 4, и Xbox One. Накратко можем да ви кажем, че ще има мултиплейър елементи, както и възможност да прескачате между различните Отмъстители като ваш герой, всеки от тях ще има дървовидна структура за развитие на уменията, „маса с мисии“ и други екстри. В началото няма да има прекалено много съдържание, но след пускането ще се пускат ъпдейти, които ще добавят нови мисии и карти за играене и преиграване. За костюми обаче ще има платени DLC-та. По-подробно за играта – в трейлъра й от вчера:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |