2 коментара
re-sw-twd-tr

Кадри от SW: Clone Wars и RE: Retribution

Анимационният сериал по „Междузвездни войни“ и новият „Заразно зло“ може да не са насочени към една и съща публика, но имат една обща черта – еднакво впечатляващите кадри от предстоящите епизоди. Бонус – тийзърче за новия сезон на „Живите мъртви“

Ако се чудите как да върнете детето в себе си, вижте трейлъра на пети сезон на Star Wars: The Clone Wars – вероятно ще ви хрумнат няколко идеи:

http://www.youtube.com/watch?&v=HHFPimZRJe8

Както феновете вече знаят – Дарт Мул ще се завърне в новите епизоди, за да причини още проблеми на Джедайте. Пети сезон на „Междузвездни войни: Войните на клонираните“ започва по Cartoon Netowork от 29 септември. Ето и още едно промоционално клипче – явно има достатъчно материал, за да няма почти нито една застъпваща се сцена в двете:

Бутон за зареждане на YouTube видео

За следващите промоционални клипчета ще ви се наложи бързо да пораснете, но не прекалено много, защото става дума за „Заразно зло: Възмездие“. Алис ще си припомни миналото и ще се изправи срещу нови чудовища, а сега ще видите как героините от ранните филми – Рейн Окампо и Джил Валънтайн се озовават на страната на лошите. Репликите са изтрити, за да не се прекалява със спойлерите, но пък готината музика е оставена, за да подсили боя:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Всъщност, въпросното клипче е показаното на Comic Con 2012. Следващото пък ще покаже, че не само приятелките на Алис могат да се връщат от мъртвите – най-страшните чудовища също ще се появят и дори удвоят:

Бутон за зареждане на YouTube видео

За новия филм злото става глобално и доказателство за това ще е престрелката в Москва – вижте как е заснета и обработена въпросната сцена:

http://www.youtube.com/watch?v=hYMlGh3p6vA

Ако пък искате да си припомните предишните филми и да се надъхате за новия, следното клипче ще ви е от помощ:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бонус към всички тези клипчета се явява тийзърчето за новия сезон на „Живите мъртви“. То може да е скромно откъм събития, но пък е ценно за всеки фен на сериала:

http://www.youtube.com/watch?v=EayCNahariY

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата