lwh-sw7-hd

Клипчета за Star Wars, Harbinger Down, The Last Witch Hunter

Корейска тв-реклама за следващите „Междузвездни войни“, трейлъри за „Харбинджър под заплаха“ и „Последният ловец на вещици“.

Ако сте от големите фенове на „Междузвездни войни“, то вероятно вече сте видели това кратко клипче с нови кадри от „Епизод VІІ: Силата се пробужда“, защото те излязоха още миналата седмица в реклама, предназначена за корейския пазар. Тя е доста кратичка, не като първия трейлър, затова не я обособихме в отделна новина, но все пак си струва да се види. В нея се забелязва Първия орден – новата армия на Империята, както и лидерите й. Един от тях изглежда е Капитан Фазма, героинята на Гуендолин Кристи, до която стои Генерал Хъкс на Домнал Глийсън и, вероятно, Великият лидер Сноук на Анди Съркис в средата. Всичко в последното изречение е непотвърдена спекулация на базата на известното досега, но в момента само това можем да си позволим като информация – сюжетът на следващата серия се пази в строга тайна.

https://www.youtube.com/watch?v=YpPWWeWvI6Q

 

Друг проект, който изглежда интересен, е „Последният ловец на вещици“ на Вин Дизел („Ридик“), Роуз Лесли („Игра на тронове“) и Илайджа Ууд („Властелинът на пръстените“). Виждаме много нови кадри и повече за сюжета – как се отразява безсмъртието на Вин Дизел и какви гадини го чакат в света на сънищата. Е, по всичко личи, че не бива да се задълбаваме в драмата на персонажите и сериозната част, защото такива може и да няма наистина, но екшън сцените очакваме да са на ниво.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

За десерт, поредното ново евтино хорърче. Сюжетът този път ще се развива на кораб с изследователска мисия в Берингово море. Студентите на борда попадат на вледенена останка от съветски сателит, която крие смъртоносна тайна. Изглежда, руснаците са експериментирали с бавноходки (тардигради) – единствената земна форма на живот, която може да оцелее дори в космоса. Те обаче са мутирали и започват да избиват изследователите. След три десетилетия прекарани в леда, сърцата на съществата (каквито и без друго няма) едва ли ще се разтопят от топлата човешка компания. Филмът е финансиран с краудфъндинг кампания, а специалните ефекти са дело на екипа зад „Пришълеца срещу хищника“ и „Звездни рейнджъри“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens излиза на 18 декември, The Last Witch Hunter поема на мисията си от 23 октомври, а Harbinger Down вече се е излюпил в САЩ, но едва ли ще стигне до българските кина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата