2 коментара
Underworld

Наваксайте със събитията и се подгответе за Underworld 4

Кратко клипче обобщава историята на трите филма досега и подготвя за четвъртата част от култовата поредица.

На някои може и да им е писнало от вампиро-върколашки филми, и то с право, при положение, че се навъдиха толкова много, но преди 8 години, когато излезе първият Underworld, идеята беше нова и изглеждаше доста яко. След това още два филма надградиха поредицата, като безмилостната борба между вампири и ликани (върколаци) продължи със същото изобилие от стилен екшън и кървища. Малцина помнят подробностите от сюжета, но мнозина още сънуват Кейт Бекинсейл в мокрите си сънища. Тъй като след по-малко от месец (20 януари 2012) излиза четвъртата част, създателите на следващото клипче са решили, че е добра идея да ви припомнят за какво точно става дума в поредицата и защо героинята на Бекинсейл е толкова лоша със свръхестествените същества:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Разбира се, освен любезното освежаване на паметта, трейлърът има и друга функция – да промотира комплекта от 3-те досегашни филма, който започна да се продава в САЩ от 20 декември.

За тези, които не обичат да се връщат към миналото, а да гледат към бъдещето, също сме помислили – ето и новата телевизионна реклама на „Подземен свят 4: Пробуждане“:

http://www.youtube.com/watch?v=7_uXTQRzHCI

Доколко ще ни впечатлят 3D-ефектите е рано да се каже, но изглежда, че след лекото залитане в третия филм, Awakening се завръща към това, което направи марката популярна – зрелищния екшън и сеещата смърт наляво и надясно Кейт Бекинсейл в черния кожен костюм.

В „Подземен свят: Пробуждане“, вампирката Селин се пробужда (усещате ли тънкия намек?), след като е била държана 15 години в криогенен сън. Светът обаче е коренно различен от този, който тя е видяла последно – хората вече са наясно със съществуването на вампирите и ликаните и се е заело активно с избиването им. Междувременно се е появила и нова смъртоносна раса – супер-ликаните, които са двойно по-големи и мощни от предците си. Селин открива ключа за победата в тази сякаш безкрайна война в лицето на единственото дете-хибрид, но за да го опази, тя ще трябва да изтреби маса народ.

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата