1 коментар
cinema

Нови кадри за Star Wars 9, Mulan, Cats

ТВ-реклами за „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ и пълни трейлъри за „Мулан“ и „Котки“.

Време е за нова порция кино трейлъри и реклами.

Започваме, разбира се, с последния епизод на сагата „Междузвездни войни“. Осми епизод може и да беше разочароващ за някои от феновете (мнозина, ако вярваме на форумите и социалните мрежи, малцина, ако вярваме на Дисни и критиците), но това не значи, че има сериозни очаквания за спад в зрителите при деветия. Все пак, изгледали сме всичко дотук, едва ли ще се откажем точно на финала. Именно на значението на сагата през последните десетилетия обръща внимание трогателното клипче, което международният канал на Star Wars пусна миналата седмица.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако искате и реални кадри от предстоящия Star Wars, следващите две клипчета са за вас. Първото съвместява сцена и кратка реклама, второто е още една реклама, но дублирана на български – за тези, които не обичат да четат субтитри. Все пак, българският разпространител ще пусне по кината както субтитрирана, така и озвучена от родни актьори версия. Датата е 20 декември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Между другото, стана известно, че изтритите сцени с Лея ще включват как тя тренира Рей в начините да използва Силата. Ако тези кадри бяха включени в седми епизод, може би щеше да стане ясно как Рей успя да победи Кайло Рен, както и как така Лея се оказа толкова владееща Силата в осми епизод, че да може да лети в космоса и да се прибере в кораба след като отделението й е било взривено. Но пък, ако бяха излъчени тогава, нямаше да имаме възможност да ги видим като част от финала. Известно е, че Колин Тревъроу е искал тя да бъде Последният джедай, но уви, кончината на актрисата Кари Фишър не е позволила на тази сюжетна линия да се развие.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За да не се претрупваме само с „Междузвездни войни“, нека минем на азиатски такива. В друг предстоящ филм на Дисни, „Мулан“, ще видим още една силна жена, която побеждава злодеите. В първия трейлър не видяхме нещо кой знае колко интересно или фантастично, но сега нещата си идват по местата. Имаме свръхестествен злодей и вещица, която се бие на негова страна, дракон и още фентъзи-елементи. Оформлението вече е такова, че успява да вдъхнови зрителя поне малко, въпреки сравнително често експлоатираната тропа за момичето, преуспяващо в мъжки свят. Костюмите и цветовете изглеждат прекрасно, също като във „Великата стена“ с Мат Деймън, която обаче се оказа провал. Премиерата на Mulan е на 27 март догодина.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако първият трейлър на „Котки“ беше способен да предизвика кошмари у по-чувствителните зрители с потресаващите хибриди между котки и хора, произведени от компютърните ефекти, този направо ще ги травмира. Хубавото е, че тук са включени и 2-3 шегички, които правят цялата работа да изглежда по-забавна. Прогнозите за Cats са да бъде тотален провал в бокс-офиса, особено при положение, че ще се състезава с „Междузвездни войни“ за зрители. Премиерата му е на 20 декември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата