johncarter spiderman battleship trailer

Нови клипчета от „Невероятния Спайдърмен“, „Джон Картър“ и „Боен кораб“

Вижте международния трейлър на новия човек-паяк, нови сцени от Марс/Барзум, както и колко реалистична може да бъде извънземна инвазия с участието на Риана.

Днес ще ви предложим нова комбинация от трейлъри на кино филми тип 3 в 1. Отново включваме добрия стар „Джон Картър“, за който сигурно вече сме гледали най-много различни трейлъри през живота си, виждаме и „Боен кораб“ в нова светлина, а „Невероятния Спайдърмен“ залага на старата максима „Повторението е майка на знанието“. Да започваме!

 

http://www.youtube.com/watch?v=2o8KKHu7ReA

 

В международния трейлър за Спайдърмен не виждаме кой знае колко нови кадри, но като цяло клипчето сякаш е по-добре направено от предишното. Тийнейджърите и феновете на оригиналния комикс (до който този филм ще бъде най-близо) би трябвало да осигурят достатъчно приходи за създателите на „Невероятния Спайдърмен“, когато излезе на кино. Нищо чудно Човекът-паяк да спечели повече от другия голям филм с комиксови герои това лято – „Отмъстителите“. На мен все пак ми се щеше да видя повече кадри на битки и разрушения, а не отново падащата кула и невръстните актьори в близък план, но уви.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Този трейлър на „Джон Картър“ ни показва доста нови сцени, което е учудващо предвид факта, че вече видяхме твърде много. То не бяха епични трейлъри, комични трейлъри, телевизионни реклами, снимки и какво ли още не. Хубаво де, убедиха ме, ще го гледам. Ако пък вие още не сте убедени, вижте избрани минутки от филма в клипчетата „Вирджиния“, „Най-добрият приятел на Марс“, и „Бягство от каньона“. Ако и след това не се чувствате пренаситени от Червената планета, хвърлете едно око на следващото клипче, в което са включени речи от екипа зад мултимилионния проект на Дисни.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Bu2qHDgJBfQ

 

А като сме започнали с клипчета, в които актьорите лично се обръщат към феновете, както и напълно в духа на вчерашните пейзажи от втори сезон на „Игра на тронове“, ще завършим с репортаж от снимачните площадки на „Боен кораб“. Оказва се, че огромна част от актьорите и статистите са истински американски моряци. Идеята е те да придадат автентичност на филма и да помогнат на актьорите (и Риана) да изучат военоморския жаргон. Доколко е нужна чак такава автентичност на безсмислен филм за извъзнемна инвазия тип „Трансформърс“, не е ясно, но поне заедно с камерата ще се разходим из истински огромен боен кораб.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

John Carter идва на 9 март, Battleship – на 18 май, а The Amazing SpiderMan – на 6 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата