cinema lights 2

Нови трейлъри за Aquaman, Godzilla 2, Glass

Китайски трейлър и клип от „Аквамен“, пълен трейлър за „Годзила: Кралят на чудовищата“, последна реклама за „Стъкленият“.

Премиерата на „Аквамен“ наближава и първите отзиви за филма са, че той е глуповат, но все пак забавен и се прогнозира да бъде успешен. Ние още не сме го гледали и няма как да се изкажем, но с удоволствие ще ви покажем новите му реклами. Едната е китайски трейлър, който май е най-добрият досега. В него се задава достатъчно от сюжета и се показва много от екшъна (може би почти всичкият). Втората е интересен клип, в който Артур и Мера са нападнати от ужасяващи чудовища. Aquaman излиза на 21 декември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Минаваме към „Годзила: Кралят на чудовищата“, който вече имаше тийзъри, но едва сега показва пълен трейлър. В него виждаме още кайджу – грамадни чудовища, срещу които титулярното ще се бори. Хората са тотално безсилни и ще преживеят истински апокалипсис, но в крайна сметка ще оцелеят, подчинявайки се на Краля. Ако се кефите на гигантски чудовища и сцени на масова разруха, този филм е за вас! Премиерата на Godzilla: King of the Monsters е на 31 май 2019. Още отсега се знае, че ще има и продължение – Godzilla vs. Kong на 22 май 2020.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трейлъри за „Стъкленият“ вече видяхме достатъчно, а тъй като харесахме „На парчета“ и донякъде „Неуязвимият“, така или иначе ще го гледаме. Но не пречи да гледаме още една реклама! Тя е също толкова интересна и зловеща, колкото останалите. Виждаме малко повече от героинята на Сара Полсън, акцентът тук е върху Стъкленият и Звяра, Неуязвимият почти не се появява. Glass излиза на 18 януари 2019.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата