Още трейлъри и тийзъри за Jessica Jones, Dark, Pennyworth, Watchmen

Вижте кадри от предстоящите сезони на „Джесика Джоунс“, „Тъмно“, „Пениуърт“ и „Пазителите“.

Натрупаха се достатъчно промо материали за нова сборна статия, насочена към сериалите.

Бързаме да започнем с „Джесика Джоунс“, защото последният сезон излиза утре. С него окончателно ще умре и вселената на „Защитниците“, която започва ударно по Netflix, но наскоро беше покосена от намаляващи рейтинги и неизбежната поява на отделна стрийминг платформа на Дисни. В третия си сезон, циничната супергероиня отново ще се изправи срещу умен психопат, този път известния от комиксите Фуулкилър (убиец на глупаци). 13-те епизода излизат накуп на 14 юни.

Следващата седмица пък ще видим дългоочаквания втори сезон на Dark. Мистерията с пътуването на времето тепърва ще се заплита, а Джонас ще изследва едно мрачно бъдеще, което е по-добре да бъде избегнато. Може ли обаче да се промени историята? И какви тайни още предстои да бъдат разкрити… Netflix обявиха, че „Тъмно“ ще има трети и последен сезон, така че очакваме с нетърпение да видим средата на историята. Осемте нови епизода ще излязат на 21 юни.

Продължаваме с новите сериали, от които засега сме виждали само откъслечни кадри. „Пениуърт“ ще разкаже историята на иконома на Батман по време на Втората Световна война, а „Пазителите“ ще е нова интерпретация на комикса Watchmen, по който вече имаше филм. И докато първият сериал е сравнително нискобюджетен и по неизвестна телевизия, вторият е продукция на HBO, така че имаме високи очаквания (поне към първите сезони). Pennyworth дебютира на 28 юли, а Watchmen ще чакаме по някое време наесен.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |