cri-pi-co-pan

Нови трейлъри за Crimson Peak, Pixels, Pan, Cooties

Кадри от „Пурпурният връх“, „Пиксели“, „Сладурчета“, „Пан“

Поредната порция трейлъри този път е насочена към киното и това, което скоро ще можем да гледаме на филм.

Започваме с дългоочаквания хорър „Пурпурният връх“ на Гилермо дел Торо, в който отново ще видим обладана от духове къща. Новият, международен, трейлър задълбава повече във връзката между героите на Том Хидълстън и Миа Васиковска, както и в ужасите на Кримсън Пийк. Сърцето на Едит е откраднато от съблазнителен непознат, при когото тя отива да живее. Неговият дом е имение на върха на планина от кърваво червена глина – място, изпълнено с тайни, които винаги ще я преследват. Между желанието и мрака, между мистерията и лудостта, тя ще разкрие истината за Пурпурния връх.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

На малко по-забавна нотка е трейлърът към „Пиксели“ на Адам Сандлър и Питър Динклидж. В този филм ще видим героите от емблематичните видео игри на 80-те и 90-те да нападат Земята. Единствената надежда на човечеството са група застаряващи геймъри. В новия трейлър има нови сцени, както и носталгичен саундтрак. Светът се разпада на пиксели, но прави това по много забавен начин.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Докато сме още усмихнати, можем да проверим и новата зомби-комедия Cooties. Кой е най-лошият кошмар на вашия учител? Не се мъчете – той вече го изживява, щом ви преподава. Зомби-комедията Cooties просто представя учебния процес така, както вашите преподаватели наистина го виждат. Учителите в обикновена гимназия ще направят каквото е необходимо, за да оцелеят, когато малките очарователни зомби-сладурчета ги нападнат!

https://www.youtube.com/watch?v=2l0dbvkCV5w

 

За финал – нещо наистина детско – новия трейлър към „Пан“. Историята на момчето, което не искаше да порасне, започва с биещи се въздушни кораби и интересни версии на познати от книгата герои. Хю джакман изглежда все по-интересен като злодея на филма, Черната брада, а есенното приключение ще се стреми да впечатли и малки, и големи.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Crimson Peak излиза на 16 октомври, когато идва и Pan, Pixels ще гледаме по-рано – на 24 юли, а Cooties може и да не се дореди до нашите кина, но в чужбина излиза на 18 септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата