ready player one

Нови трейлъри за Deadpool 2, Hotel Transilvania 3, Ready Player One

Кадри от „Дедпул 2 – Второто пришествие“, „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“ и „Играч първи, приготви се“.

От доста време не сме правили сборни статии за новите кинотрейлъри, някои дори пропуснахме, но сега отново сме на линия за още.

Започваме с трейлъра на „Дедпул 2“, който излезе вчера. Той разкрива много повече за сюжета от предишния – изглежда в центъра на сюжета ще бъде някакво дете, което Кейбъл иска да убие и затова се е върнал назад във времето. Рекламното клипче показва Кейбъл като злодей, но комиксовите фенове знаят, че той не е такъв, тоест истинският лошковец остава в тайна. Междувременно, около Дедпул се завъртат нови млади и разюздани супергерои, с които той ще основе отряда Х-Форс. Разбира се, завръщат се и всички колоритни персонажи от първия филм. Премиерата на „Дедпул 2“ е на 18 май.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Хотел Трансилвания“ е една от по-забавните анимационни поредици в последно време, но третият филм ще излезе от титулярния хотел и ще заведе героите на корабен круиз. Оказва се, че граф Дракула е самотен и дори се обръща към съвременните технологии за помощ при намирането на жена. Те обаче се оказват безполезни и истинската любов за него идва под формата на капитанка. Очевидно обаче, той ще трябва да я спечели, а тя да преодолее собствените си предразсъдъци и омразни намерения, за да бъде с него. Премиерата е на 13 юли.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал – последния трейлър към „Играч първи, приготви се“, който излезе миналата седмица. Всички ранни отзиви дотук подчертават какво невероятно зрелище ще предложи лентата и колко е важно да се гледа на най-големия възможен екран – щом Спилбърг е режисьор, не се и съмняваме, че е така. Съмненията обаче остават относно качеството на историята и възможността й тя да се открои сама по себе си, вместо да затъне в хилядите препратки към стари филми, сериали, игри и книги. Почитателите на книгата ни уверяват, че и в тази област не би трябвало да има проблеми, но ние все пак ще почакаме, за да видим дали наистина адаптацията ще бъде добра. Премиерата е на 30 март.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата