cinema lights 2

Нови трейлъри за Joker, Ad Astra, Addams Family

Вижте видеата за „Жокера“, „Към звездите“ и „Семейство Адамс“, които показват повече за техните сюжети.

Отново се натрупаха достатъчно трейлъри за показване, които заслужават собствена статия. За всеки от тези филми сме писали по-подробни новини и преди, така че, ако се интересувате от повече информация, можете да използвате търсачката.

Започваме с Joker, в който Хоакин Филипс ще се превъплъти в емблематичния злодей. Филмът ще разкаже историята му по по-различен начин, като ще видим в детайли причините за превръщането на героя в престъпник. „Жокера“ не е част от филмовата вселена на DC, така че едва ли ще имаме изненадваща поява на Бен Афлек като Батман, който ще го спре, вероятно ще бъде и самостоятелен. Вече му е даден R рейтинг (забранен за деца под 18), а екипът обещава, че историята е сравнително оригинална и не е заимствала почти нищо от комиксите. Премиерата е на 4 октомври.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с едно от най-високопрофилните заглавия на близкото бъдеще, Ad Astra. За него имаме цели два трейлъра. Единият е по-стандартен и дава повече информация за сюжета и набляга на красотата на кадрите, които трябва да бъдат видяни на IMAX, а другият набляга на атмосферата и на някой странни сцени във филма – психологическа оценка и бой с маймуна в космоса… Определено сме заинтригувани и се надяваме да останем в това състояние до 20 септември, когато е премиерата по кината.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал, нещо по-леко и забавно – трейлъра за новата версия на „Семейство Адамс“. Клипчето е на линия вече от три седмици, но чак сега намираме повод да ви го покажем. Виждаме повече от второстепенните персонажи и повече от сюжета. Разбира се, не са забравени забавните моменти и потенциално смъртоносни номера и шегички, които героите си правят. Премиерата е на 11 октомври.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата