1 коментар
tv

Нови трейлъри за Pennyworth, Krypton, The Boys

Трейлъри за супергеройски сериали – първи сезон на „Пениуърт“, втори сезон на „Криптон“ и първи сезон на „Момчетата“.

Не ни повярвахте на 1 април, когато ви показахме тийзър за новия сериал за младините на иконома на Батман, дано ни повярвате сега. Да, такова нещо ще има – ще излезе през лятото и ще се казва Pennyworth. След като се запознахте с дядото на Супермен в „Криптон“ (и за него има тийзър по-надолу), сега ще видите какво е вършил Алфред Пениуърт с бащата на Батман през 60-те в Лондон. Премиерата на сериала в САЩ е на 28 юли, ще има 10 епизода.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Като сме подкарали прислугата и роднините на супергероите от вселената на DC, да видим какво става и на „Криптон“. Там дядото на Супермен се оказва в центъра на драматични събития – революция, която ще реши бъдещето не само на фамилия Ел, но и на цялата планета. Ще се появи и емблематичен за комиксите герой – Лобо, който ще го раздава забавен злодей с ирландски акцент. Премиерата на новите серии по американската телевизия Syfy е на 12 юни – да се надяваме, че те ще достигнат до HBO GO у нас достатъчно бързо.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Супергероите обаче не спират дотук. Amazon Prime ще се борят за свое собствено място под слънцето със сериала The Boys. Той определено няма да цензурира нищо просташко – от диалози до кървища и секс (понякога заедно). Трейлърът набляга и на творците зад кадър, които не са съвсем безизвестни – вероятно сте чували за Preacher и Supernatural. „Момчетата“ тръгват на 26 юли по Amazon Prime (стрийминг услугата е достъпна и в България, за който иска да гледа легално).

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата