cinema

Нови трейлъри за Star Wars 8, Downsizing, Bright

Кадри от „Междузвездни войни: Последните джедаи“, „Малък голям живот“ и „Ярко“ – всичките пристигат през декември.

Втората половина на декември няма да е посветена само на Коледа, поне за феновете на фантастиката.

На първо място, осмият епизод от епичната сага от една далечна галактика излиза на 15 декември и за пореден път се очертава да бъде хит. Специалистите не очакват да задмине успеха на „Силата се пробужда“, но със сигурност ще задмине Rogue One по приходи. За нас по-важното е обаче филмът да бъде качествен и да задоволи любопитството ни по някои наболели въпроси – кои са родителите на Рей и ще мине ли тя към Тъмната страна? Загатнатият конфликт между нея и Люк тук е още по-отчетлив. Старият джедай пък е показан в носталгична сцена, в която се завръща в „Хилядолетния сокол“.

За допълнителен материал вижте и клипчето зад кадър под трейлъра – там няма нови сцени, но актьорите се изреждат да хвалят режисьора и дизайна на Епизод VІІІ.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Downsizing на Мат Деймън не е най-дългоочакваната продукция за тази година, но на 22 декември ще ни предложи малко забавление и преосмисляне на живота (датата важи за САЩ, а у нас още не е сигурно дали и как ще гледаме по официални канали филма). Героят на Деймън ще се смали и ще преоткрие себе си. Кристин Уиг, в ролята на негова съпруга, явно не е толкова важна за сюжета на втората половина на историята, от която виждаме повече в новия трейлър. Той е концентриран именно върху личната драма, а не толкова върху фантастичния елемент, който беше подробно представен в миналата реклама.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал – нов и по-пълен трейлър за предстоящия високобюджетен филм на Netflix – Bright. За него се шуми от доста време, но чак сега започва да изглежда наистина привлекателно с изобилието от фентъзи елементи. Става дума за екшън-драма-комедия с полицейски сюжет в свят, в който хората живеят рамо до рамо със свръхестествени същества като орки, елфи и др. Единствено биха могли да дразнят набиващите се в очите социални коментари за расизма. Премиерата е на 22 декември на сайта на Нетфликс.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата