Image13

Преведени на български промота за сериалите на DC

Вижте кадри от следващите серии на Supergirl, Legends of Tomorrow, Arrow, The Flash.

След тази седмица, сериалите „Светкавицата“ и „Стрелата“ ще се оттеглят временно, но ще се завърнат, за да продължат сезоните си докрай респективно на 23.03 и 24.03 за България.

DC седмицата както обикновено открива „Супергърл“ с нов епизод във вторник, 1 март за нас. Кара ще се отправи към Крепостта на самотата в опит да разбере как да победи Индиго (изиграна от Лора Вандервурт, която може би помните в ролята на Кара Зор-Ел от „Смолвил“), опасно създание, което може да се транспортира чрез интернет и има връзка с миналото на Кара. В епизода също може да се очаква кръстопът на връзката между Джеймс и Луси.

https://www.youtube.com/watch?v=mdq-9xjU5JE

 

В петък, 4 март за България излиза новия епизод на „Легендите на утрешния ден“. Според промо клипа, Легендите ще получат сигнал за помощ от друг космически кораб, но голяма част от екипа ще реши, че е капан. Епизодът ще се фокусира главно върху Мик и последиците от миналия епизод.

https://www.youtube.com/watch?v=KxIsaJvN2-w

 

Две седмици по-късно се завръща „Светкавицата“. На 23 март за нас, Отбор „Светкавица“ ще трябва да се справи с нов спийдстър в Сентрал сити. Първата мета-човек жена с бърза скорост се оказва крадла и Бари ще трябва да я спре бързо, преди да е развалила репутацията му.

https://www.youtube.com/watch?v=e6CMZ7YTntM

 

Ден по-късно се завръща и „Стрелата“. Деймиън Дарк вече няма сили, след като в последния епизод Виксен помогна на героите да унищожат тотема му. Сега той е изправен пред правосъдието, но всичко ще се обърка, когато Купидон се намеси. Да, говоря за обсебената от Зелената Стрела злодейка, която се появи за първи път миналата година и последно видяхме като част от Самоубийствения отряд.

https://www.youtube.com/watch?v=Ku-BPsEH_E4

 

Ако промо-клиповете ви харесват, може да се абонирате за канала в YouTube.

ghjk

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата