warcr-stw-hg

Реклами за Warcraft, Star Wars 7, The Hunger Games

Нови кадри от „Warcraft: Началото“, „Междузвездни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“ и „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – Част 2“. ОБНОВЕНА с трета реклама за SW7.

Само няколко дни след премиерата на първия трейлър за Warcraft имаме още един! Добре де, всъщност е само телевизионна реклама, но пак има достатъчно кадри (включително и нови), за да си струва гледането. Оказва се, че в сюжета ще има намесена и оркиня, която май ще върти любов с човек. Шумът и позитивните очаквания за Warcraft вдъхновиха създаването на новата компания Activision Blizzard Studios, която ще се занимава с екранизации на игри. Първите набелязани са Call of Duty и Skylanders. Първо обаче трябва Уоркрафт да оправдае възложените му надежди, а все още не е сигурно, че това ще стане. Дано тази тв-реклама да помогне:

https://www.youtube.com/watch?v=RtfVns9xAQg

 

При Star Wars пък ни чака изненада. След дълги месеци на гробно мълчание, хвалено от фенове и критици, които не искат да бъдат спойлнати за предстоящия нов епизод от неблагоразумна маркетингова кампания, Дисни взе, че заля интернет с тв-реклами, пълни с нови кадри. Все още нямаме причина да се оплакваме, дори напротив, но наистина усилията не са необходими – ще гледаме филма така или иначе. В едната тв-реклама се акцентира на новото поколение герои – Рей, Фин и Поу, а другата показва необходимото уважение на всички елементи. Не се мръщете твърде много на тийнейджъра, бърборещ по време на първата реклама – тя е предвидена за малолетните зрители на канала Disney XD и затова изглежда толкова дразнеща. Ние ви я показваме, за да видите малко повече от новите герои и злодеи.

Бутон за зареждане на YouTube видео

А сега една нормална тв-реклама с още нови кадри:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

ОБНОВЛЕНИЕ: Днес излезе още една реклама. Тя не показва кой знае колко нови кадри, но пък е най-надъхваща от всички:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

За финал – клип от The Hunger Games: Mockingjay – Part 2. Кулминацията на тази сценка вече я видяхме в трейлъра, но все пак тук ни се разкриват повече подробности за една от мисиите, които Катнис ще изпълни на екран. Да си телевизионна звезда и войник едновременно не е лесно, но ние сме сигурни, че тя ще успее да събори злия президент Сноу от власт. Въпросът е дали цената за това ще си струва…

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

„Игрите на глада: Сойка-присмехулка – Част 2“ излиза на 20 ноември, „Междузвездни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“ ще гледаме на 18 декември, а „Warcraft: Началото“ – на 10 юни 2016.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата