1 коментар
Warcraft Movie King Llane Wrynn HD Wallpaper

Трейлър за „Warcraft: Началото“

Хора и орки в епичен сблъсък.

Ето нещо, което чакаме отдавна! За филма по Warcraft на Дънкан Джоунс се знае много отдавна, но чак сега пристига първият трейлър за него. Ясно е, че феновете на игрите също тръпнат в нетърпение и общо взето знаят за какво става дума, така че направо да пристъпим към клипчето!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ето и официалното резюме на сюжета:

Мирното кралство Азерот е на ръба на войната, тъй като цивилизацията трябва да се изправи срещу ужасяващи нашественици – Оркските воини, бягащи от умиращия си дом, за да колонизират друг. След отварянето на портала, свързващ двата свята, едната армия се изправя срещу унищожението, а другата – срещу изчезването. От двете враждуващи страни ще излязат двама герои, орисани да се сблъскат и да решат съдбите на семействата си, хората си и домовете си.

Така започва една зрелищна сага за мощ и жертвоготовност, в която войната има много лица и всеки се бори за нещо.

Е, трейлърът вече е тук, много геймъри и киномани се надяват именно Warcraft да е филмът, който ще развали проклятието на неуспешните филмови адаптации на игри, и много критици смятат, че именно това ще се случи. Наистина, епосът изглежда зрелищен, а и не напълно безмозъчен, както можеше да се очаква. Въпреки това, добре е да не влизаме с твърде големи надежди – компютърната анимация, създаваща повече от половината герои и сцени, изглежда малко прекалена, а сюжетът има потенциал да се окаже банален и несъответстващ на нивото в Warcraft 3 и World of Warcraft. Трафис Фимел пък е страхотен във „Викинги“, но тук изглежда някак… прибран и скромен, недоизползван.

Дано притесненията ни се окажат неоснователни, защото много искаме филмът да ни хареса! Нали се надяваме да видим един ден и StarCraft на екран. А с Дънкан Джоунс на режисьорския стол, с Травис Фимел („Викинги“), Тоби Кебел („Фантастичната четворка“), Робърт Казински („Истинска кръв“), Пола Патън („Мисията невъзможна – Режим фантом“), Бен Фостър („Х-мен: Последният сблъсък“), Доминик Купър („Агент Картър“, „Проповедник“), Кланси Браун („Слийпи Холоу“), Рут Нега („Агентите от ЩИТ“, „Проповедник“) и Даниел Ву („В пустошта“) в главните роли и над 100 милиона долара бюджет, имаме основание да очакваме успех от Уоркрафт, а и по всичко личи, че продуцентите му се надяват той да е само началото на по-дълга поредица. Стискаме палци!

Ще чакаме филма да направи премиерата си в България наравно с тази в САЩ – на 10 юни 2016. Почти едновременно с горния трейлър пък излезе и кинематографичният трейлър за експанжъна World of Warcraft: Legion – вижте го тук.

Warcraft-11Warcraft-21

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата