Сериалите тази пролет

Премиерните дати на новите сериали и сезони, както и седмичен график на вече течащите тв-фантастики

Както обикновено, пролетта ще бъде доминирана основно от сериали, чиито настоящи сезони се излъчват още от миналата есен насам. Въпреки това в най-скоро време ще започнат цели 6 нови сериала, а други 6 пускат новите си сезони. В тази статия ще обобщим цялата тази информация, за да можете да си изберете най-подходящите за вас фантастични сериали, които да следите през следващите няколко месеца.

Първо ще ви представим новите сериали по хронологичен ред на премиерите. На втората страница ще видите трейлърите за сериалите, които през пролетта започват новите си сезони, а на третата – списък със зимните сериали, на които все още им предстои да пускат епизоди от текущите си сезони през пролетта, подредени по деня от седмицата, в който новите им серии стават достъпни.

 

Нови сериали:

Resurrection – 10 март

Животът на всички в градчето Аркадия ще се промени коренно когато починалите им близки започнат да се завръщат от мъртвите, без да са остарели и ден от деня на смъртта си. 8-годишният Джейкъб се събужда в оризово поле в Китай без да помни как се е озовал там. Емиграционният агент Джей Мартин Белами го намира и разбира, че Аркадия е родният му град. Когато го води в дома, посочен от момчето, намира възрастна двойка – Хенри и Лусил Лангстън. Те са изгубили своя син Джейкъб преди повече от 30 години, но малкото момче ги разпознава като своите родители. Техните близки ще се опитат да разбулят тайната, като интерес от това има и шерифът Фред Лангстън, чиято жена, Барбара, се е удавила опитвайки се да спаси Джейкъб преди 30 години. Но този нов Джейкъб знае тайни за своята собствена смърт, които дъщерята на Фред, Маги, ще разследва и потвърди.

 

Believe – 11 март

Младо момиче е родено със специални сили, които не може да контролира. Когато те почват да еволюират, хората които я защитават, трябва да се обърнат за помощ към външен човек и за целта освобождават от затвора погрешно осъден човек. Въпреки че той не поема отредената му роля с голямо желание, двамата евентуално формират връзка, благодарение на която ще си помагат в борбата срещу злите сили, които искат да пленят момичето.

 

From Dusk Till Dawn: The Series – 12 март

Известните престъпници, братята Геко, разполагат с голяма сума пари след последния си обир. Тяхната цел е да стигнат до Мексико, но по петите им е тексаският рейнджър Фреди Гонзалес. Братята отвличат семейство в каравана и стигат до бара, където трябва да се срещнат с мафиота, който да им осигури нови паспорти. Барът обаче се оказва населен от кръвожадни вампири… Оцелелите от тази среща ще се изправят срещу още много същества от митологията на Ацтеките, преди да могат да похарчат откраднатите пари.

 

The 100 – 20 март

http://www.youtube.com/watch?v=3-qspf2lrl4

97 години преди събитията в сериала ядрен армагедон унищожава цивилизацията на Земята. Единствените оцелели са 400-те жители на 12 международни космически станции, които са в орбита по време на разрушението. Три поколения са родени в космоса, количеството на оцелелите вече е 4000 и ресурсите на Арката (съединените 12 станции) се изчерпват. Взети са Драконови мерки за подсигуряване на бъдещето на хората като контрол на популацията и смъртно наказание. 100 непълнолетни затворника са изпратени тайно в изгнание на Земята, за да тестват дали тя става за обитаване. За първи път от близо век човешки крак стъпва на Земята.

 

Salem – 20 април

Сериалът проследява бурните събития през 17 век в Масачузетс и причината за възникването на известните гонения на вещици. Насилието е причинено от мрачна свръхестествена истина, оформяща времето и града. В Салем вещиците са реални, но те не са това, което изглеждат. Междувременно, заблудените салемци ще се удавят в кръвта на невинни.

 

Penny Dreadful – 12 май

Един нов свят се разкрива пред очите на героите от Лондон през Викторианската епоха, в който д-р Франкенщайн и неговото чудовище, Дракула, Дориан Грей и други ужасяващи литературни герои са напълно реални.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Пепа Николова

Като гледам Пени дредфул, Салем ми прилича на детска песен

Петя Ивайлова
petia84

От новите май ще гледам само „Стотимата“; харесвам Сет Гейбъл, но тоя „Салем“ е прекалено брутален за моя вкус.

mIRO

Браво за статията ! наистина полезна 🙂

Пепа Николова

На мен пък 100те и Believe ми изглеждат най-интересни, а от завръщащите се чакам най много Склад 13

Мира

Изглежда ми добре Салем. Пенито нещо мн извратено ми го бие, но и него ще го пробвам. Белиеве не ме впечатли особено с първия си епизод, Иначе най-много чакам Играта – малко остана 🙂

Иван Петков

Уау, това си е направо мегастатия 🙂 Много полезно обобщение, благодаря!

Лично аз от новите бих загледал Пени дредфул (как се превежда това??) и Салем, може би и От Здрач до зори. Тези с дечицата ми изглеждат невероятно тъпи и банални и едва ли бих ги гледал дори критиците да ги прехвалят.