2 коментара
1234

Трейлъри и информация за „Американски богове”, „Дърк Джентли” и „Легион”

Интригуващите нови тв проекти бяха представени на Комик-Кон

Отново е това време от годината, когато повечето нови сериали представят първите си трейлъри на широката публика – идеалният момент за зрителите да изберат какво ще гледат през есента и в началото на 2017-та 🙂

Ето няколко трейлъра на нашумели и интересни проекти, които неведнъж сме споменавали:

„Американски богове” на Браян Фулър е сериал, за който всеки, който се интересува от фантастика и телевизия, трябва да е чувал. Сериалът е адаптация на едноименната книга на Нийл Геймън, а кастът включва множество познати и обичани от феновете на фантастиката лица, сред които Рики Уитъл, Иън Макшейн, Джилиан Андерсън, Орландо Джоунс, Емили Браунинг и др. Премиерата на „Американски богове” ще бъде през 2017г, по американската телевизия Старз.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Друга интересна адаптация -този път по мотиви от романи на Дъглас Адамс, е „Дърк Джентли”. Създател на сериала е Макс Ландис, а в една от главните роли се превъплъщава самият Илайджа Ууд (което е поредното доказателство, че все още живеем в златната ера на телевизията). Ексцентричният детектив Дърк Джентли ще бъде Самюъл Барнет, а освен него и Илайджа, в сериала участват Арън Дъглас, Фиона Доуриф, Мигел Сандовал и др.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако можем да съдим от тийзър-трейлъра и представянето (в което Илайджа Ууд и Самюъл Барнет са в образите на персонажите си и са очарователни), сериалът ще е забавен и откачен. Ще имаме възможност да проверим тази догадка относително скоро, тъй като премиерата е на 22-ри октомври 2016г., по ВВС Америка.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Доста интригуващо, но и объркващо изглежда първият трейлър на „Легион” – проект на телевизия FX и Марвел, който сме споменавали и преди (припомням – важно е да не се бърка с филма „Легион” – сериалът е за мутанти, принадлежащи към Х-мен вселената, не за ангели). Първи сезон ще се състои от осем епизода, а премиерата (както се вижда от трейлъра), ще бъде по някое време в началото на следващата година. Създател на сериала е Ноа Хаули; участват Дан Стивънс (който, между другото ще бъде Звярът в предстоящият „Красавицата и Звярът”), Обри Плаза, Мат Хамилтън, Рейчъл Келър и др.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата