1 коментар
e3-header-overlay-latest

Трейлъри от Е3 – втора част

Call of Cthulhu, Mass Effect: Andromeda, Resident Evil 7, Tekken 7, The Walking Dead Season 3

Най-голямото събитие за геймърите, Е3, тече с пълна сила и разкрива трейлъри за новообявени и дългоочаквани игри от най-различни сортове. В поредица от статии ще съберем най-интересните предложения от жанра на фантастиката.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

Зовът на Ктхулху, разбира се, по Лъвкрафт, ще излезе през 2017 година, но вече има достатъчно кадри за показване, и то доста интересни. В нея играчът се въплъщава в Едуард Пиърс, частен детектив, работещ през 20-те години на миналия век. Разследването на мистериозната смърт на Сара Хокинс го води до мита за Ктхулху и бавно го плъзва по наклона на лудостта. Но казват, че именно лудостта е единствения начин да се стигне до истината, а ключът е в баланса между нормалността и решеността да откриеш отговора.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

Като фенове на Mass Effect и дълбокия космос, екипът на нашето списание очаква четвъртата част от култовата поредица с най-голямо нетърпение. Нови герои с нова история в нова галактика, където човечеството е извънземният вид. Но в трейлъра виждаме и много от елементите на първите три игри, макар и ъпгрейднати, така че чувството няма да е като от тотално различна игра.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

Феновете на RE отдавна спекулираха, че на Е3 ще бъде обявена седма (официална) част на играта и очакванията им се оказаха истина. Нещо повече, призивите за завръщане към хорър-корените на поредицата явно са чути, защото трейлърът залага повече на ужасите, отколкото на екшъна, към който се отклониха последните игри (макар че всъщност не е много сигурно доколко трейлърът изобщо има нещо общо с играта). Ще има и VR мод, което звучи още по-вълнуващо!

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

Седма част ще има и по-малкият брат на „Смъртоносна битка“ – Tekken. Тя се очаква за 2017 година и към нея има също геймплей видео:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Играта по „Живите мъртви“ наближава своя трети сезон, в която познатата на геймърите героиня Клементайн се завръща с изстрел право в десетката. Напомняме, че поредицата спечели куп награди и вдъхна нов живот на игрите, залагащи на качествената история вместо на екшъна или графиката. Робърт Киркман казва, че хронологията на новите епизоди ще е по-близо до тази на комиксите, тоест по-напреднала от сериала, както и че готви неочаквани изненади за феновете.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата