4 коментара
cinema

Трейлъри за детски филми

Вижте кадри от „Малката стъпка“, „Зайчето Питър“ и „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“.

Детските филми понякога се оказват най-големите хитове в бокс-офиса, а те често съдържат фантастични елементи – от добри чудовища до антропоморфни животни. Макар че все още е спорно доколко последните могат да се броят за фантастика, включваме и тях, за да се получи обичайната тройка от трейлъри, която ви показваме в такива статии.

Започваме с „Малката стъпка“ – приключенски филм с Йети. Той излиза чак на през септември догодина, така че все още се работи по него и трейлърът не съдържа особено богатство от кадри – само една забавна сценка за среща между човек и митичното маймуноподобно чудовище с огромен крак Йети. Продуценти са WAG, които намериха успеха с ЛЕГО филмите, а в близко бъдеще ще направят и филм за Скуби-Ду. В САЩ ролите ще се озвучават от известни актьори като Чанинг Тейтъм, Джеймс Кордън, Зендая, Дани Девито и др. Тук обаче вероятно ще го прожектират с дублаж.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Джеймс Кордън ще озвучава и друг компютърно създаден герой – зайчето Питър. Пухкавото зайче без гащи е измислено от Биатрикс Потър за едноименната й поредица детски книги (изд. „Труд“). Във филма Питър и приятелите му ще трябва да защитят дома си от нахалния съсед, господин Макгрегър (Домнал Глийсън). За тяхно щастие, съседът се залюбва със съседката, която е на тяхна страна – така ще се наложи зайците и човекът да воюват само тайно. След успеха на „Падингтън“ Сони видяха, че има хляб в подобен род филми (живи актьори с нарисувани персонажи) и вероятно ще инвестират в тях все повече в бъдеще. Премиерата на Peter Rabbit е на 30 март, макар че в САЩ излиза още на 9 февруари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“. Разпространителите на филма у нас толкова се вълнуват, че са побързали да качат трейлъра дори още преди да е преведен и изрязан правилно. Поредицата наистина е доста добра и успешна, а премиерата на третата част в България е на 13 юли, наравно със световната. Критиците не му дават особено високи оценки, но това е защото в САЩ Адам Сандлър озвучава главния герой, а и продуцентите не са Дисни, а Сони. Ние обаче си го харесваме.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата