Трейлъри за детски филми

Вижте кадри от „Малката стъпка“, „Зайчето Питър“ и „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“.

Детските филми понякога се оказват най-големите хитове в бокс-офиса, а те често съдържат фантастични елементи – от добри чудовища до антропоморфни животни. Макар че все още е спорно доколко последните могат да се броят за фантастика, включваме и тях, за да се получи обичайната тройка от трейлъри, която ви показваме в такива статии.

Започваме с „Малката стъпка“ – приключенски филм с Йети. Той излиза чак на през септември догодина, така че все още се работи по него и трейлърът не съдържа особено богатство от кадри – само една забавна сценка за среща между човек и митичното маймуноподобно чудовище с огромен крак Йети. Продуценти са WAG, които намериха успеха с ЛЕГО филмите, а в близко бъдеще ще направят и филм за Скуби-Ду. В САЩ ролите ще се озвучават от известни актьори като Чанинг Тейтъм, Джеймс Кордън, Зендая, Дани Девито и др. Тук обаче вероятно ще го прожектират с дублаж.

Джеймс Кордън ще озвучава и друг компютърно създаден герой – зайчето Питър. Пухкавото зайче без гащи е измислено от Биатрикс Потър за едноименната й поредица детски книги (изд. „Труд“). Във филма Питър и приятелите му ще трябва да защитят дома си от нахалния съсед, господин Макгрегър (Домнал Глийсън). За тяхно щастие, съседът се залюбва със съседката, която е на тяхна страна – така ще се наложи зайците и човекът да воюват само тайно. След успеха на „Падингтън“ Сони видяха, че има хляб в подобен род филми (живи актьори с нарисувани персонажи) и вероятно ще инвестират в тях все повече в бъдеще. Премиерата на Peter Rabbit е на 30 март, макар че в САЩ излиза още на 9 февруари.

Завършваме с „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“. Разпространителите на филма у нас толкова се вълнуват, че са побързали да качат трейлъра дори още преди да е преведен и изрязан правилно. Поредицата наистина е доста добра и успешна, а премиерата на третата част в България е на 13 юли, наравно със световната. Критиците не му дават особено високи оценки, но това е защото в САЩ Адам Сандлър озвучава главния герой, а и продуцентите не са Дисни, а Сони. Ние обаче си го харесваме.

4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Все повече се разочаровам от съвременната Западна цивилизация; напоследък и любимият ми супергерой е японец – казва се Сайтама 😀

рин

Аз това следя Драгоновите топки (Dragon Ball Super) , псуват се и се млатят божествено.

Петя Ивайлова

Прекалено политически коректни са. Хотел Трансилвания беше интересен, докато чудовищата си бяха чудовища – вторият филм е боклук, защото ги превърна в някаква метафора за различните хора (независимо дали става дума за неамериканци, ексцентрици или някакви други).

Славяна

С голямо прискърбие мога да заявя, че съм пораснала… Нито едно анимационно филмче не може да ме заинтригува особено.
Хотел Трансилвания, който започна толкова оригинално и интересно ме загуби с втория филм, а третия надали изобщо ще го гледам.
С още по-голямо прискърбие отбелязвам и факта, че вече дори няма хубава анимация – всичко е с компютърна графика(макар и очаквано с оглед на времето, в което живеем), но дори и историите са изключително плоски.. И не обидни – в смисъл, че се стъпва на пръсти дали няма да обидиш този или онзи и си личи много това заобикаляне на теми.