1 коментар
drac-lab-gog

Трейлъри за Dracula Untold, Life After Beth, Guardians of the Galaxy

„Дракула: Неразказан“, „Животът след Бет“ и „Пазители на галактиката“ с нови интересни кадри.

Нова порция клипчета към предстоящи филми намерихме за тази статия, като част от тях не сме ви представяли досега.

Започваме с трейлъра към „Дракула: Неразказан“. Както може да се предположи от странното заглавие, този филм е за неразказаната история на прочутия Дракула – как той се превръща във вампир, защо и какво става след това. Ако се съди по трейлъра, граф Влад Тепеш ще бъде разгледан от по-морална и драматична страна, вместо да се направи на мрачен супергерой. В главната роля е Люк Еванс (Бард от „Хобит“), а може би в първия вампир сте познали Чарлс Данс (Тивин Ланистър от „Игра на тронове“ и Патрицият във филмите по Света на Диска).

http://www.youtube.com/watch?v=e1_E84So-2I

 

Продължаваме със скромната зомби-комедия „Животът след Бет“. Миналата година „Топли тела“ вкара и немъртвите в романтичните комедии, тази година жанрът ще бъде продължен от този филм. Той е независимо продуциран, тоест не очаквайте кой знае какви ефекти или визуални пиршества, но е получил предимно позитивни ревюта на фестивала Сънданс. Актьорите са общо взето неизвестни, макар че ако гледате Parks and Recreation, ще познаете оттам Обри Плаза, която тук е в главната роля.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

За накрая оставихме клипче „зад кадър“ от „Пазители на галактиката“. Марвел май за пръв път прави филм, който не е за супергерои, обичайните фенове на компанията не очакват много от него, а това за мен е знак, че лентата трябва да се види. В клипчето са разгледани малко по-подробно петимата главни герои, които се събират в групата с гръмкото име от заглавието – Звездния лорд, Гамора, Дракс Унищожителя, Рокет Ракун (Ракетния енот) и Грут.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Dracula Untold излиза на 17 октомври, Guardians of the Galaxy – на 8 август, а Life After Beth май няма да стигне до България по обичайните канали, но ако ви е хванал окото, вие си знаете как да го намерите.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата