tvscifibg

Трейлъри за Electric Dreams, Black Mirror, Arrowverse, Gotham

Кадри от предстоящите епизоди на „Електрическите сънища на Филип К. Дик“, „Черно огледало“, „Стрелата“, „Светкавицата“, „Легендите на утрешния ден“, „Супергърл“ и „Готъм“.

Време е за нова порция трейлъри от последните няколко дни за сериалите от близкото бъдеще.

Започваме с най-вълнуващото – новата антология по творби на Филип К. Дик, озаглавена Philip K. Dick’s Electric Dreams. Със звезден състав пред и зад камера, този сериал изглежда вълнуващ още от обявяването си. Сега виждаме първите кадри и те изглеждат напълно на ниво – ако нещо във визията на тези сцени ви направи отрицателно впечатление (декорите и ефектите не са от най-скъпите), то саундтракът и купищата познати лица в главните роли на отделните епизоди със сигурност ще го замаже. Сериалът се продуцира от няколко държави – Австралия, САЩ и Великобритания, но коя ще го излъчи първа и кога точно, засега е мистерия. Дори трейлърът усилено се крие от нормалните сайтове за видеосподеляне, като засега това е един от малкото все още неизтрити екземпляри.

Но колкото и да е вълнуващ горният сериал, той все още не се е доказал. За разлика от Black Mirror, който определено умее да впечатлява и си спечели лоялна фен база за 13-те си епизода до момента. Съвсем скоро Netflix ще ни дари с още 6, като в тийзърчето по-долу можете да видите кадри от тях и техните имена. Очакваме ги с нетърпение по някое време през декември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с комиксовите сериали. Тази година CW избраха да промотират четирите сериала от вселената на „Стрелата“ заедно, в общи клипчета. Няма лошо, защото така подчертават връзката между тях, а и загатват за още по-значимо пресичане. Има по малко от всичко и за всекиго по нещо. Есента на Arrowverse започва на 10 октомври със „Супергърл“, продължава на 11 октомври със „Светкавицата“ и „Легендите“ и на 13-ти със „Стрелата“.

https://www.youtube.com/watch?v=5GOY-4vLRxc

Завършваме с Gotham, където младият Брус Уейн намята супергеройски костюм за първи път, макар и още да е далеч от култовия си образ на Батман, с който ще стане известен, когато порасне напълно. Въпреки това е на правия път, което му се налага, предвид че Пингвина практически превзема града и няма кой да спре напиращите злодеи. Новите епизоди започват от 22 септември българско време.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата