fran-hem-zom

Трейлъри за Hemlock Grove, iZombie, Lookinglass

Вижте сцени от следващите сезони на „Хемлок Гроув“, „Огледало“/“Шифърът на Франкенщайн“, „Аз, зомбито“.

Само за няколко дни се натрупаха толкова много нови трейлъри, тийзъри, промота и тем подобни, че трудно ще ги съберем в една статия. Затова правим две! Вижте трейлърите за The Shannara Chronicles, Heroes: Reborn и The Librarians тук. А по-надолу – обещаните от заглавието клипчета!

Започваме с „Аз, зомбито“ – изненадващо свежия хит на CW от края на зимата. Вкаран в програмата като пълнеж, сериалът се оказа доста харесван и вече ще е част от големите играчи – тези, които пускат епизоди през есента. Във втори сезон Макс Рейджър ще започне да изпълнява обещанието си от първи – да убие всички зомбита. Това ще накара Лив и Блейн да формират един неочакван съюз, за да защитят вида си от злата корпорация. Междувременно, Лив отново ще е в обтегнати отношения със семейството си заради решението й да не дари кръв на брат си (по обясними причини). Мейджър отново ще е в драма, тъй като ще трябва да се справя с ефектите от трансформациите между зомби и човек.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Продължаваме с „Хемлок Гроув“ – един сериал, който, докато го намерим, той взе че свърши. Нетфликс се подготвя за последния сезон на своя хорър, който, макар и с номинация за Еми, не успя да стане голям хит. Гледаемостта обаче явно е достатъчна, за да се завърши проектът подобаващо, като това ще стане с последните 13 серии. Продуцентът Чик Егли обещава финалът да е възможно най-ненормален, да представлява „умен и разтърсващ душата хаос“. Клипчето всъщност е твърде кратко и не разкрива нищо за сюжета, но загатва за още добра хорър атмосфера.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Завършваме с „Огледалото“ – новият сериал на Fox със сменено име – преди беше известен като „Шифърът на Франкенщайн“ (The Frankenstein Code). Ребрандирането се е наложило, след като от телевизията са се осъзнали, че асоциацията с литературния герой е както банална, така също разсейваща и ненужна. Новият трейлър също отразява промяната, като набляга повече на научнофантастичните елементи, а не на Франкенщайновите. Надяваме се, че преместването на фокуса е за добро, макар че не е обнадеждаващ сигнал, а интересът към него в момента е отчайващо нисък.

https://www.youtube.com/watch?v=c030A2vPDlE

Последните епизоди на Hemlock Grove излизат накуп на 23 октомври, първите епизоди на Lookinglass започват през 2016, а следващите серии на iZombie тръгват на 6 октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата