Нови трейлъри: The Shannara Chronicles, Heroes: Reborn, The Librarians

Вижте клипчетата от предстоящите сезони на „Хрониките на Шанара“, „Герои: Преродени“ и „Библиотекарите“.

Само за няколко дни се натрупаха толкова много нови трейлъри, тийзъри, промота и тем подобни, че трудно ще ги съберем в една статия. Затова правим две! Вижте трейлърите за iZombie, Lookinglass и Hemlock Grove тук. А по-надолу – обещаните от заглавието клипчета!

Започваме с „Хрониките на Шанара“, като един от най-очакваните нови проекти. Той ще започне в началото на 2016, но вече знаем, че в него са вложени много средства. За съжаление, тийзърът не представя кой знае колко нови сцени, в сравнение с предишния трейлър, и няма диалог, но определено доказва, че сериалът ще изглежда добре. Ако не друго, този набор от сцени е подходяща фукня на режисьора за визиите, които е постигнал. Изпъква и саундтракът, който не е никак типичен за фентъзи, но пък звучи модерно и надъхващо.

 

Продължаваме с дългоочакваното завръщане на „Герои“. „Преродените“ ще имат 13 епизода, за да докажат, че още имат място на малкия екран, въпреки рязкото им пропадане преди време. Закари Леви от „Чък“ изглежда супер като новия лош, а Хиро Накамура е доста по-ядосан, отколкото сме свикнали да го виждаме. От новите герои, по-интересна изглежда Малина – азиатката с меча.

 

За финал оставихме „Библиотекарите“, които успешно продължиха традицията на трите филма с Ноа Уайли преди тях. Първи сезон на сериала събра доста добри рейтинги – 11,4 милиона души са гледали първи сезон, правейки сериала втория най-успешен по кабелна телевизия за миналата година. Може да е малко глуповат и детски, но именно в това му е чарът, заради който толкова много хора го следят.

The Shannara Chronicles се очаква през януари, Heroes: Reborn се завръща съвсем скоро – на 24 септември, а The Librarians.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Като се сетя колко мразех последния сезон на Герои (и май не само него, а всичко след края на първи сезон), се чудя защо ще го гледам… Добре, че любимецът ми Хиро изглежда доста активен 🙂 И Чък и Питър Пан са тук 😉 А мажоретката я няма – все хубави неща…

Миро

Само Библиотекарите не ме грабнаха от изброените, пробвах ама без Ноа Уали ми е тъпичък… доста, а това, че Ноа се появява от време на време не стига да ми вдигне инереса.