Трейлъри за Inhumans s1, Channel Zero s2, Glitch s2

Запознайте се с героите сред Нехората, вижте новите мистерии за Засечка и новите ужаси за Канал нула.

Време е за нова порция трейлъри 3 в 1, като този път сме събрали кадри от следващите сезони на два сериала, които малцина гледат (защото останалите вероятно са ги подценили неправилно), и един, който мнозина ще гледат, макар да имат нулеви очаквания към него.

Започваме с Inhumans, чиято маркетингова кампания досега беше най-малкото спорна. Марвел явно са решили, че новите персонажи имат нужда от по-сериозно представяне на масовата публика, въпреки че и върлите им фенове покрай комиксите не са никак малко. Новият трейлър показва всеки от главните герои поименно, след което припомня част от готините сцени на предишните рекламни клипчета (дали ще има и други?), плюс едно момиче-пеперуда, защото защо не. Първите два епизода ще излязат като филм за IMAX в началото на септември, а останалите ще се излъчват ежеседмично по телевизията от 30 септември нататък.

Продължаваме с Glitch – австралийският сериал-мистерия, чийто първи сезон мина незабелязано от масовата публика, но не и от Нетфликс, които са дали рамо за продукция на втори сезон. С по-професионално направен трейлър и подчертаване на добрите отзиви от критиците, сериалът изглежда значително по-интересен отколкото преди две години, когато нямахме никакви маркетингови материали извън абсурдния плакат. Втори сезон ще се излъчва с шестте си епизода между 14 септември и 19 октомври в Австралия, а по Нетфликс ще излезе накуп на 28 ноември.

В трейлъра за втори сезон на хорър антологията Channel Zero виждаме плашещи и мистериозни кадри от „Къщата без край“. В нея има шест стаи и всяка е по-страшна от предишната. Марго приема предизвикателството да мине през тях и да оцелее, но след като излиза светът е коренно променен. Освен ако тя изобщо не е излязла… Трудно е да разберем какво точно се случва в трейлъра, но той определено изглежда интригуващ. Историята отново е creepypasta, този път от Браян Ръсел, като Syfy е внесла някои промени (например главна героиня вместо главен герой, както и вкарване на елементи от продълженията на Ръсел в оригиналния сюжет). Епизодите започват да се излъчват на 21 септември българско време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |