2 коментара
tvscifibg

Трейлъри за iZombie; Midnight, Texas; MST3K

„Аз, зомбито“ скоро почва трети сезон, „Миднайт, Тексас“ ще дебютира, а Mystery Science Theater 3000 се завръща след почти 2 десетилетия отсъствие.

Трейлърите за различни сериали продължиха да се трупат през последните няколко дни, без да изчакват профилактиката на нашия сайт, заради която 2 дни не пускахме нищо ново. Сега наваксваме като комбинираме интересните неща в една статия.

Започваме с „Аз, зомбито“, което скоро навлиза в трети сезон. Все повече хора научават за зомби епидемията, а самите зомбита стават все по-революционно настроени. Но въпреки че назрява голям конфликт, сериалът няма да се откаже от комедийното си начало и ще поддържа баланс както между сериозни и смешни моменти, така и между екранно време за общата история и такова за епизодични сюжети. За следващия сезон ни подготвят трейлър и промо, в които виждаме екипа да се сплотява, готов за разкриване на нови престъпления. iZombie ще пуска новите си епизоди ежеседмично от 5 април нататък.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако сте фенове на Шарлейн Харис и нейната поредица „Истинска кръв“, както и ако са ви допаднали поне първите сериали от едноименния сериал по HBO, вероятно ще проявите интерес и към „Миднайт, Тексас“. В него авторката създава нова вселена, но с познати прийоми – изобилие от свръхестествени същества, които съжителстват успешно в малко провинциално градче. На такова място е логично да има зли сили, смущаващи мирния живот, но ето, че главният герой, който „може да свързва световете на живите и мъртвите“ има потенциал да бъде Избраният, който ще поведе война срещу злото. Midnight, Texas тръгва на 26 юли тази година, продуциран от телевизия NBC.

https://www.youtube.com/watch?v=ztFsr4O0jF4

За финал – нещо доста по-евтино и долнопробно, което обаче е легендарно в САЩ. Сериалът Mystery Science Theater 3000 е издържал цели 10 сезона, прехвърляйки се от телевизия на телевизия заради ниски рейтинги, но вярна публика. В него става дума за хора и роботи, които са принудени да гледат ужасни филми. Комедията е в начина, по който ги коментират. Официално, сериалът е приключил още през 1999 г., но скорошна кампания за набиране на средства успя да събере пари за 14 нови епизода, които ще бъдат излъчени по Netflix. Сайтът вече предлага старите серии за гледане, а новите ще бъдат достъпни на 14 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата