cinema lights 2

Трейлъри за Jungle Cruise, Zombieland 2, Terminator 6

Вижте нови кадри от „Круиз в джунглата“, „Зомбиленд 2“ и „Терминатор 6“.

Отново се насъбраха трейлърчета за показване – този път от съвсем разнообразна тройка филми.

Започваме с най-новия – този за „Круиз в джунглата“. От него преди време ви показахме само откъслечно тийзърче, сега вече имаме по-нормална реклама, в която виждаме много кадри (предимно със звездите на филма – Емили Блънт и Дуейн Джонсън – Скалата) и повече за сюжета. Напомняме, че идеята идва от атракцион в парка Дисниленд, което не говори много добре. От друга страна, по същия начин тръгнаха и „Карибски пирати“. Също така, може да ви се струва скучно да гледате отново Скалата в джунглата след „Джуманджи 2“, но истината е, че г-н Джонсън се е присъединил към този проект по-рано, просто е отнело повече време за него да стигне до кината. Така или иначе, премиерата му е на 24 юли, така че има време да си починем преди да го видим пак в познато амплоа.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Зомбиленд 2“ е може би най-дългоочакваното продължение, което ще излезе тази година. От първия филм досега минаха цели 10 години и е странно, че за втора част отне толкова много време. Но поне режисьорът и сценаристите успяха междувременно да натрупат слава и пари, с помощта на които да се върнат към франчайза, който наистина обичат. Всички актьори се завръщат, дори престарелият Бил Мъри за ново камео. Премиерата в САЩ е съвсем скоро – на 18 октомври. Първият филм тръгна по нашите кина доста по-късно, но този най-вероятно ще бъде навреме и у нас.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с „Терминатор: Мрачна съдба“, който така и не успя да създаде особено вълнение за появата си. Въпреки завръщането на Арнолд Шварценегер и Линда Хамилтън, шестият филм от култовия франчайз продължава да изглежда банален и недотам вълнуващ. Новият трейлър се фокусира върху испаноговорящото момиче, което Сара Конър и полутерминаторката ще пазят от раздвояващия се метален злодей. Филмът излиза на 1 ноември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата