Нови трейлъри за Old, Tomorrow War, Jungle Cruise, Werewolves Within

Нови кадри от „В капана на времето“, „Утрешната война“, „Пътешествие в джунглата“ и „Върколаци отвътре“.

Натрупаха се нови филмови трейлъри за продукции, които вече сме ви показвали. Какъв по-добър повод за обща статия.

Започваме с актуалния проект на М. Найт Шаямалан, озаглавен Old, а на български преведен с по-поетичното „В капана на времето“. В него едно семейство ще отиде на привидно перфектната почивка, а всъщност ще се изправи срещу най-големия си кошмар – децата му да пораснат, остареят и умрат пред очите на родителите си. Филмът изследва по оригинален начин темите за остаряването и как различните поколения приемат факта за неизбежността на човешката тленност и за незначителността ни пред лицето на природата. Премиерата е на 23 юли, по кината.

За „Утрешната война“ наскоро излезе тийзър, сега имаме цял трейлър. Крис Прат ще ходи в бъдещето, за да се бори с извънземни. Земята е на косъм от гибел, но вероятно той ще намери начин да я спаси, и то тук-таме с по някоя шегичка. Филмът набляга на зрелищата и екшъна, хуморът ще е само за цвят. Ще има и наслада за мъжкото око във формата на Ивон Страховски. Премиерата е на 2 юли по Amazon Prime.

Следващият интересен филм в списъка е „Пътешествие в джунглата“, за който слушаме от години насам. Но тъй като и той беше предвиден за кинопрожекции, беше забавен докато мине пандемията. Звездите тук са Дуейн Джонсън Скалата и Емили Блънт, която и в момента гледаме с „Нито звук 2“. Филмът е вдъхновен от атракция в Дисниленд, така че няма да набляга на сюжет, а по-скоро на екшън и приключения, подходящи за всички възрасти. Усеща се и нотка „Карибски пирати“. Премиерата е на 30 юли.

Завършваме поредицата трейлъри с Werewolves Within. Този филм вероятно няма да го гледаме легално нито на кино, нито на стрийминг, но все пак има потенциала да си струва времето. Малко градче е нападнато от върколаци, но на тази смъртоносна напаст се гледа с леко извратено чувство за хумор. Премиерата в САЩ е на 25 юни.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |