Трейлъри за Sabrina, Runaways, Counterpart

Какво ни чака в коледния епизод на „Смразяващите приключения на Сабрина“ и вторите сезони на „Бегълците“ и „От другата страна“?

Съвсем наскоро видяхме трейлъра към втори сезон на Chilling Adventures of Sabrina, но в него не се включва коледния епизод. Серията ще излезе на 14 декември (след малко повече от седмица) а рекламата към нея ни се пуска едва днес. Не е фатално, защото самото клипче обещава много добро настроение, типично за сериала. Коледа на простосмъртните и Коледа на Църквата на нощта са доста различни, както приятелите на Сабрина скоро ще открият, и кой знае какво може да се спусне по комина…

При „Бегълците“ нещата не са толкова празнични, даже напротив. Децата на суперзлодеите продължават да откриват себе си и да се борят със злините на родителите си, но не им е никак лесно, дори с динозавър под ръка. Първи сезон започна бавничко, персонажите бяха внимателно представени заедно с техните тийн-драми, но втори сезон явно ще наблегне повече на екшъна и истинското бягане. Премиерата на сезона по Hulu е на 21 декември американско време.

За „От другата страна“ имаме само кратка рекламка, но и тя е достатъчна, за да ни върне във филма. Двамата Хауърдовци живеят в разменени вселени и всеки един от тях на практика „изтрива“ другия от живота му. Шпионският трилър с научнофантастичен привкус се завръща на 9 декември в САЩ, но кога ще огрее каталога на HBO GO, където можем да го гледаме легално, е трудно да се каже. Основната част от сезона така или иначе ще излезе догодина.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |