Chilling-Adventures-of-Sabrina-TV-Show-Poster

Сабрина идва на гости в Ривърдейл

Младата вещица не е съвсем отписана.

Не водим сериала „Ривърдейл“ за фантастичен, защото там много обичат да показват свръхестествени елементи, които после се оказват съвсем естествени. В следващите си епизоди обаче той ще направи отявлен завой към окултното, защото ще включи в сюжета си Сабрина Спелман. Тя дори е показана в края на трейлъра за събитието от 5 епизода в шести сезон.

https://www.youtube.com/watch?v=7GL4fpHZY2A

Разбира се, това не е агитация да гледаме сериала, но все пак ако вече го следите и харесвате „Смразяващите приключения на Сабрина“, може би ще искате да хвърлите едно око. Chilling Adventures of Sabrina вървеше по Netflix и беше спрян след 2 сезона (или 4 части, всяка по около 8 епизода). Той беше обявен като разклонение на „Ривърдейл“ и дори героите му споменаваха градчето, но нямаха интеракции с главните му герои. Въпреки това, желанието за пресичане беше голямо, но то щеше да се случи, ако сериалът не беше спрян след четвърти сезон (което пък имаше шанс да не се случи, ако не беше ударила пандемията). Сега явно все пак ще се реализира.

Още по-интересно е дали появата на Сабрина в четвърти епизод от шести сезон на „Ривърдейл“ ще обясни как тя се е върнала сред живите – във финала на своя сериал тя се жертва, за да спаси близките си и вече не е сред нас.

Новият сезон на Riverdale започва на 17 ноември българско време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата