Трейлъри за The Shannara Chronicles, The X-Files, Daredevil

Подробен трейлър с диалози и сюжет за „Хрониките на Шанара“, спомени от първи сезон и няколко нови кадъра от следващия за „Дявол на доброто“ и интересен тийзър за „Досиетата Х“

Комик конът в Ню Йорк завърши и след първата порция трейлърчета дойде и още една. Този път късметлиите са сериали, които очакваме с още по-голямо нетърпение!

Започваме с „Хрониките на Шанара“ – високобюджетната адаптация на поредицата от Тери Брукс. Предишните трейлъри изглеждаха ненормално яко, но в тях нямаше нито диалог, нито намек за същината на историята. Е, вече имаме от всичко. Изглежда, главните герои ще пазят митично дърво и ще се справят с инвазия на демони! Разбира се, челите книгите вече знаеха това, но за непросветените трейлърът съдържа достатъчно нова информация, за да изостри интереса към предстоящия сериал.

 

Продължаваме със завръщащата се класика „Досиетата Х“. За трейлър от типа на горния, вижте предишната ни новина – сега ще ви покажем само тийзърче с изрязани реплики от новия сезон и нарисувани намигвания към старите серии (има го и радиоактивният червей от началото на втори сезон, който присъстваше в детските ми кошмари години наред). На събитието в Ню Йорк първият епизод от десети сезон е бил показан на присъстващите и ревютата са като цяло положителни. Според гледалите го критици, той успява да ни накара да си спомним с добро за старите серии, но и да се свърже с модерните събития, атмосфера и публика. Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън се връщат в старите си роли безпроблемно, а умореният им вид е използван удачно в сценария. Проблемът на серията е, че сюжетът е твърде объркан и неясен, както и че не всички диалози са на високо ниво. Поне така казват критиците…

 

За финал – трейлър и за „Дявол на доброто“. Той представлява основно повторение на стари сцени, но в края му има и нещо новичко. Виждаме Електра да си слага маската, както и Наказателя (Джон Бернтал), макар и в гръб. Накрая пък го чуваме да произнася и култова за комиксите реплика – „Beg! (Моли се!)“. Снимките на сезона все още текат, така че е нормално да нямаме много готови сцени. Феновете ще трябва да проявят търпение и да изчакат до пролетта, когато се очаква новият сезон.

 

The Shannara Chronicles започват на 5 януари, The X-Files – на 24 януари, а Daredevil ще го чакаме напролет.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |