Трейлъри за Teen Wolf, Shadowhunters, Outcast

„Тийн вълк“ се завръща през януари, а премиерите на „Изгнаник“ и „Ловци на сенки“ наближават.

Този уикенд в САЩ се проведе New York Comic Con, може би вторият най-голям фестивал след този в Сан Диего. Ето част от трейлърите, които бяха показани там.

Започваме с трейлъра за втората половина от пети сезон на „Тийн вълк“. Той е доста мрачен и загатва за нов, още по-силен противник на компанията върколаци. MTV вече е поръчала шести сезон на хитовия си сериал, но не е сигурно дали всички актьори ще се завърнат с него. Повечето младежи от състава на сериала вече търсят начин да продължат филмовите си кариери в по-високопрофилни проекти (като Дилън О`Браян, който играе главната роля в „Лабиринтът“) и не е сигурно докога ще може да продължи Teen Wolf с любимите на феновете герои. От друга страна, новите попълнения досега са били в по-голямата си част успешни, а феновете не се отказват от сериала, така че няма причина да очакваме край в скоро време.

 

На хоризонта се задава и друг тийн-сериал – обявената преди известно време телевизионна адаптация на „Реликвите на смъртните“. Филмът може и да се провали, но това не значи, че новият опит за малкия екран също е обречен. Дори напротив – тийзърът изглежда като нещо, което определено би зарибило гимназистите от целевата аудитория. Фентъзи сериалът ще се фокусира върху Клари Фрей (Катрин МакНамара), 18-годишно момиче, чийто живот е преобърнат, когато майка му е отвлечена и то разбира, че е потомък на стар род хибриди между хора и ангели, наречени Ловци на сенки. Клари се озовава в скрит свят на сенки, пълен с феи, магьосници, вампири, върколаци и какво ли още не. Там тя ще ловува големи лоши демони с най-добрия й приятел, Саймън, и мистериозния ловец Джейс.

 

Нов сериал ни очаква и от Робърт Киркман, чийто комикс The Walking Dead се превърна в един от най-успешните сериали на всички времена, като от него на свой ред произлязоха редица видеоигри и един сериал-разклонение. Логично е, че творецът стана един от най-търсените в Холивуд и адаптациите на други негови комикси няма да закъснеят. Такава е „Изгнаник“ – сериал за мъж на име Кайл Барнс, който през целия си живот е виждал близките си да падат жертви на демонични обладавания. Той се сприятелява с Преподобния Андерсън, свещеник, който преди време също е бил обладан, и двамата превръщат борбата с демоните в своя жизнена мисия. Новият трейлър е по-добър от стария, с по-напрегната атмосфера и сцени от детството на героя, когато обладаната му от демон майка го е малтретирала.

 

Teen Wolf се завръща на 5 януари, а през същия месец се очаква и Shadowhunters. Outcast още няма конкретна премиерна дата, но сигурно ще започне някъде в началото на 2016.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |