wolvtrek

Трейлъри за The Wolverine, Star Trek 2, Man of Steel, Byzantium

Летните предложения от жанра се сдобиват с нови рекламни клипове.

В предстоящите месеци ни очакват доста фантастични заглавия по кината. С наближаването на премиерните им дати виждаме все повече кадри от тях. Ето и новите трейлъри от последните няколко дни.

Започваме с дебютния трейлър на The Wolverine. Дори след перипетиите, през които мина филма (стигна се и до смяна на режисьора), по малкото видяно от клипа можем да се надяваме, че вторият филм за Лоугън ще бъде по-качествен от предшественика си. Личи си, че създателите са успели да постигнат целта си – по-мрачна атмосфера. Явно цената на това да си смъртен е голяма и Лоугън ще трябва да го изпита лично на гърба си. Обаче може да сме сигурни в едно – независимо от качеството на филма, поне ще се нагледаме на екшън и сблъсъци между нинджи и върколак – какво му трябва повече на човек.

The Wolverine е с премиерна дата 26 Юли 2013.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Датата 17 Maй наближава стремглаво, а с нея и Стар Трек 2. Вече видяхме доста кадри и снимки от новия продукт на Джей Джей Ейбрамс, но разбира се няма да откажем нещо ново. Месец преди премиерата на филма от Bad Robot пуснаха финален трейлър на Into Darkness. В краткото клипче отново ставаме свидетели на тотална разруха. Нито Земята, нито Ентърпрайз, нито екипажът му ще бъдат пощадени. Явно е, че Ейбрамс е оставил зад гърба си славата на Стар Трек на изпълнена с говорене, филосовстване и умуване над житейски проблеми лента и залага здраво на екшъна. Но кой не обича космически битки?

Бутон за зареждане на YouTube видео

Още един супергерой ще се бори за вниманието ни това лято. Този път става въпрос за тежката артилерия в лицето на Супермен. След трилогията за Батман очакванията към Man of Steel и Кристофър Нолан са огромни. За сега рекламните клипчета още повече засилват нетърпението на феновете, а трейлър номер 3 още повече. Явно тандемът Нолан-Снайдер ще се окаже повече от сполучлив. Убедете се сами:

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Мъж от стомана“ ще дебютира в киносалоните на 14 Юни.

Носителят на оскар Нийл Джордан, който е създателя на „Интервю с вампир“, се завръща в жанра на свръхестественото с вампирската драма „Byzantium“. Преди време предрекохме, че лентата ще е новият голям филм за вампири. Вече знаем и премиерната дата на „Byzantium“ – 28 Юни 2013. До тогава може да залъжете глада с новия му трейлър:

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата