Трейлъри за The Wolverine, Star Trek 2, Man of Steel, Byzantium

Летните предложения от жанра се сдобиват с нови рекламни клипове.

В предстоящите месеци ни очакват доста фантастични заглавия по кината. С наближаването на премиерните им дати виждаме все повече кадри от тях. Ето и новите трейлъри от последните няколко дни.

Започваме с дебютния трейлър на The Wolverine. Дори след перипетиите, през които мина филма (стигна се и до смяна на режисьора), по малкото видяно от клипа можем да се надяваме, че вторият филм за Лоугън ще бъде по-качествен от предшественика си. Личи си, че създателите са успели да постигнат целта си – по-мрачна атмосфера. Явно цената на това да си смъртен е голяма и Лоугън ще трябва да го изпита лично на гърба си. Обаче може да сме сигурни в едно – независимо от качеството на филма, поне ще се нагледаме на екшън и сблъсъци между нинджи и върколак – какво му трябва повече на човек.

The Wolverine е с премиерна дата 26 Юли 2013.

Датата 17 Maй наближава стремглаво, а с нея и Стар Трек 2. Вече видяхме доста кадри и снимки от новия продукт на Джей Джей Ейбрамс, но разбира се няма да откажем нещо ново. Месец преди премиерата на филма от Bad Robot пуснаха финален трейлър на Into Darkness. В краткото клипче отново ставаме свидетели на тотална разруха. Нито Земята, нито Ентърпрайз, нито екипажът му ще бъдат пощадени. Явно е, че Ейбрамс е оставил зад гърба си славата на Стар Трек на изпълнена с говорене, филосовстване и умуване над житейски проблеми лента и залага здраво на екшъна. Но кой не обича космически битки?

Още един супергерой ще се бори за вниманието ни това лято. Този път става въпрос за тежката артилерия в лицето на Супермен. След трилогията за Батман очакванията към Man of Steel и Кристофър Нолан са огромни. За сега рекламните клипчета още повече засилват нетърпението на феновете, а трейлър номер 3 още повече. Явно тандемът Нолан-Снайдер ще се окаже повече от сполучлив. Убедете се сами:

„Мъж от стомана“ ще дебютира в киносалоните на 14 Юни.

Носителят на оскар Нийл Джордан, който е създателя на „Интервю с вампир“, се завръща в жанра на свръхестественото с вампирската драма „Byzantium“. Преди време предрекохме, че лентата ще е новият голям филм за вампири. Вече знаем и премиерната дата на „Byzantium“ – 28 Юни 2013. До тогава може да залъжете глада с новия му трейлър:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |