1 коментар
cinema

Трейлъри за Tomb Raider, Black Panther, Ghost Stories, Hellraiser: Judgement

Вижте какво ще ни предложат „Tomb Raider: Първа мисия“, „Черната пантера“, „Истории за духове“ и „Хелрейзър: Присъда“.

Изминалите няколко дни бяха много благодатни откъм трейлъри за филми – някои вече са по-старички, но заслужават да бъдат споменати в тази обща статия.

Започваме с най-новия – този на Tomb Raider. Първият трейлър сякаш не успя да впечатли кой знае колко, но този направо избухва. Алисия Викандер ще бъде подложена на какви ли не физически изпитания, за да се превъплъти в емблематичната Лара Крофт. Филмът явно изобилства от екшън сцени и изпълнени с напрежение кадри, които са директни препратки към игрите. В клипчето по-долу ще видим и малко повече от личната история на Лара, както и първата й мисия, с която ще уважи паметта на баща си и ще започне историята си като яка мацка, която спасява света чрез решаване на пъзели в гробници. Премиерата на „Tomb Raider: Първа мисия“ е на 16 март.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с „Черната пантера“ – следващият филм на Марвел очевидно ще бъде хит и интересът към него е голям, макар и аз да не мога да си го обясня, както обикновено става с комиксовите филми. Последната реклама за него надъхва за война и ни напомня всички яки екшън сцени, които видяхме в предишните реклами. Премиерата му е след по-малко от месец – на 16 февруари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сега е време за малко традиционен хорър – връзката между него и горния филм е Мартин Фрийман. Ревютата за него са възторжени, въпреки че е британски и евтин, което вероятно означава, че няма да стигне до нашите кина, освен ако някой фестивал не го вземе. Разказва за изследовател на паранормалното, който развенчава митовете и легендите и им дава научно обяснение, но в края на кариерата си се изправя срещу три доста страшни и необясними случая. Във Великобритания излиза през април, можем да очакваме да го видим и ние някъде едва след това.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал оставяме черешката на тортата – ще има нов Хелрейзър. Той излиза направо за дигитални платформи и ще пропусне кината, което е жалко за някога великата поредица, но все пак трябва да се радваме, че я има. Трейлърът не показва почти нищо от сюжета, но не спестява нищо от ужасите в него. Трима детектива ще попаднат в мрачния капан на трима ценобита – Одитора, Оценителя и Журито, които ще ги подложат на куп гадости, преди да завлекат душите им в ада. Разбира се, завръща се и емблематичният Пинхед. Излиза на Blu-Ray и DVD в чужбина на 13 февруари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата