Трейлъри за Wellington Paranormal, Maniac, Tell Me A Story

Разклонението на What We Do in the Shadows и римейковете на Maniac и Érase Una Vez вече имат рекламни клипове.

Отново имаме три трейлъра за показване, като и трите са за нови сериали, макар и базирани на стари идеи.

Тайка Уайтити може вече да е богат режисьор на блокбъстъри за Марвел, но той все още полага усилия да разшири бранда на първия си филм, с който привлече вниманието на международните киномани – „Какво правим в сенките“. Във филма ставаше дума за вампири, които живеят заедно в съвременна Нова Зеландия. Сега тази вселена ще бъде разширена с два сериала. Единият е „Уелингтън паранормал“ – разклонение, в което двамата нескопосани полицаи Миноуг и О`Лиъри ще трябва да се оправят с бума на свръхестествени същества в градчето им. То ще бъде в псевдодокументален стил и ще съдържа същия тип хумор като оригиналния филм. В ролите се завръщат Майк Миноуг и Карън О`Лиъри. Създателите на вселената, Уайтити и Жермейн Клемент пък се завръщат като вампирите Виаго и Владислав, макар и никой от тях да не се появява в трейлъра. Сериалът вече е започнал да се излъчва в Нова Зеландия, така че можете да намерите негови епизоди из интернет. В САЩ също ще има сериал-разклонение, по FX, в което стилът ще бъде запазен, но действието ще се развива в Ню Йорк и ще има нови персонажи. Той ще започне напролет, така че има време докато пуснат трейлър за него. Засега нека видим какво предлага Новозеландският екип.

Продължаваме с новата амбициозна продукция на Netflix – Maniac. Римейк на едноименен норвежки сериал, който обаче сякаш се страхува да навлезе смело в дебрите на фантастиката и да реализира докрай концепцията си, американската версия залага на странности и не се притеснява да прекрачва граници. Сериалът с Джона Хил и Ема Стоун в главните роли изследва дебрите на човешкия ум и, може би, мултиреалностите, в които той може да ни пренесе. Може да разпознаете и Джъстин Теру („Останалите“) като доктора в трейлъра. Режисьор е Кари Фукунага, който помогна за фантастичния римейк на „То“ от миналата година. Премиерата е на 21 септември.

Завършваме с Tell Me A Story на CBS All Access. Стрийминг платформата ще се старае да продуцира неща, с които да задържа абонатите си при отсъствието на Стар Трек сериали и това е първият им по-голям опит за собствена продукция след „Стар Трек: Дискавъри“. Става дума за трилър с елементи от класическите приказки, които всички знаем от деца. Създател е Кевин Уилямсън, от когото са произлезли „Писък“, „Дневниците на вампира“ и др. хитове. Сериалът се основава на мексиканския уебсериал Érase Una Vez (в превод – „Имало едно време“). Премиерата на „Разкажи ми история“ е на 31 октомри, таман за Хелоуин.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |