ТВ-трейлъри от NYCC и още

The Magicians s4, American Gods s2, Good Omens s1, Nightflyers s1, Origin s1, Star Trek: Discovery s2, Deadly Class s1, Titans s1, The Boys s1, Gotham s5, Arrow s7, The Flash s5.

Миналата седмица беше изключително благодатна откъм трейлъри за телевизионни сериали! До голяма степен урожаят се дължи на New York Comic-Con, където много продукции бяха представени, но тук сме събрали и други видеа, наизлизали по същото време. Отделете си към половин час за гледане!

Започваме с The Magicians на Syfy. Там имаме само надзърване в епизод от новия сезон. Връщането на магията във Филори не мина точно по план в края на миналия сезон, но така или иначе стореното – сторено, а сега героите ще се борят с последствията. Дори и никой от тях да не си ги спомня… В краткото клипче виждаме Марго, която се мисли за модна редакторка на име Джанет, да сънува Ембър, един от по-ексцентричните богове. Премиерата на 4 сезон е на 24 януари българско време.

Втори сезон на „Американски богове“ се забави прекалено много, но все пак стискаме плаци новият екип да е напипал същата магия, която направи първи сезон заслужен хит. Шадоу Муун навлиза по-дълбоко в света на боговете и го опознава, а обстоятелствата ще го съберат отново с мъртвата му жена. Животът на главния герой определено придобива интересни елементи, но не може да се каже, че е влязъл в приказка… Премиерата на American Gods втори сезон ще бъде през 2019 г.

За сериала по книгата на Тери Пратчет и Нийл Геймън „Добри поличби“ също се говори отдавна и чак сега виждаме първи трейлър. Той се концентрира върху двамата главни герои, Азирафел и Кроули, ангела и демона, и отношенията помежду им. Явно антихристът и Уорлок Даулинг ще бъдат разкрити в следващи промоционални клипчета. Колкото до това какви действия ще предприемат тези колоритни персонажи, за да спрат Апокалипсиса, предстои да видим. Очакваме Good Omens догодина.

С голямо нетърпение чакаме и „Нощен летец“/Nightflyers – сериалът по повестта на Джордж Р. Р. Мартин. В най-новия трейлър разбираме малко повече за концепцията и виждаме още зловещи мрачни кадри от космическия кораб, където персонажите ще измират. Syfy планират да пуснат всички епизоди още този декември. Телевизията отдавна експериментира с нетрадиционни програмни схеми, макар че засега резултатите не са много обнадеждаващи. Стискаме палци тук да е различно! Първи епизод ще бъде излъчен на 3 декември наше време, а последния – на 13-ти декември. Дано премиерата в Netflix да не закъснее!

Ако този космически хорър не ви се струва много привлекателен, то имате и алтернатива! Сериалът на платената youtube платформа Origin разказва за група земляни, решили да зарежат проблемите си и да започнат нов живот на нова планета. Но по пътя нещо много лошо се обърква и те остават заседнали в кораба, преследвани от мистериозно зло и неспособни да се доверят един на другиго. Премиерата е на 14 ноември.

Оставаме в космоса за „Стар Трек: Дискавъри“, където Спок най-накрая се появява! Разкритието на актьора, който ще се превъплъти в ролята му, може би е най-вълнуващо за отколешните фенове на франчайза, но тези, които сме фенове на „Дискавъри“ конкретно се радваме да видим, че сериалът няма да загуби твърде много от себе си, за да се доближи до оптимистичната атмосфера на старите сериали. Много се надяваме отново да има интересна продължителна история с неочаквани обрати, но още не можем да сме сигурни в нищо. Премиерата е на 18 януари.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Славяна

‘Good Omens’ иииип

Мира

Origin изглежда доста добре. Дискавърито и то ще се гледа

Нямям търпение за Американските богове и Дискавъри…донякъде 🙂