True Blood

Виж света на феите от „Истинска кръв“

HBO пусна в интернет първите три минути от пилотния епизод на четвърти сезон, който чакаме на 26-ти юни (27-ми българско време).

Изображение с име: FairyСъвсем наскоро разказахме за това какво може да очаквате от новия сезон на „Истинска кръв“. Около месец предварително (сезонът започва на 26 юни) имаме и първите 3 минути от епизод 4.1. Той започва точно оттам, откъдето свърши последният епизод миналата година – Суки се материализира в света на феите. Тук можете да видите бляскавото измерение, което тези същества обитават, както и да се заинтригувате от това какви са странните плодове на щастието, кой е дядото на Суки и защо не си спомня за нея.

Колкото до актьора – това е Гари Коул, познат най-вече като кап. Матю Гидиън на звездния кораб Екскалибур от „Кръстоносен поход“. Участва и като бащата на Сара от „Чък“ в два епизода, вкл. и последния от наскоро приключилия сезон.

Ето ги и самите първи минути на четвърти сезон на „Истинска кръв“ – ако се съди по тях, първоначалното ми предположение за малката роля на феите в новия сезон може и да не се потвърди.

http://www.youtube.com/watch?v=-bMRPpjOJ70

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата