Трейлър на тийн-спайдърмен

„Невероятният Спайдърмен“ започва отначало – с нова визия и история. Вижте новия трейлър за филма, който се очаква през юли.

Няма никакви съмнения, че новият невероятен Спайдърмен ще се хареса и ще регистрира огромни приходи. Всички знаем историята му, значението му за американската, че и за световната култура и неговата популярност като герой. А новият му трейлър не оставя никакво съмнение:

Набляга се на тийн-излъчването на Спайдърмен и неговата любима, изглежда ще има и нужното количество семейни драми и мистерии, за да се привлекат всички тийнейджъри в кината. Злодеят ще бъде от тези, които създателите на предишните три филма пропуснаха да използват, което ще гарантира присъствието и на старите фенове. Просто филмът отвсякъде лъха на касов успех. А след нещо ще има и още.

Е, това, че се демонстрира нулева оригиналност, не би трябвало да притеснява никого. Все пак кой се занимава да създава нещо ново в днешно време и има ли смисъл? Вземи няколко грозновати, но чаровни тийнейджъра, хвърли много пари за компютърни ефекти, вземи задължителните елементи от тийн-романите и всичко е готово. Ако си го смесил с идея, която е доказано успешна вече няколко десетилетия, милионите са ти направо гарантирани. Да се надяваме, че последният абзац няма да се прилага за този филм, но като гледам клипчето – едва ли.

Новият елемент в рестарта на поредицата са родителите на Питър Паркър. От Сони силно наблягат на тях в рекламите, за да убедят неверниците, че филмът не е просто copy-paste. Дали е така и дали тяхната "голяма тайна" ще грабне интереса ни - ще видим.

В костюма на Спайди ще влезе Андрю Гарфийлд, а в останалите роли Рис Ифанс, Ема Стоун, Денис Лиъри, Мартин Шийн, Сали Фийлд, Ирфан Кан, Кембъл Скот и Ембет Дейвиц. Режисьор е Марк Уеб, който ще подготви The Amazing Spiderman и за 3D кината. Световната премиера е на 3 юли (1 ден преди американския празник 4 юли), което се пада вторник. Следователно тук е най-вероятно да пристигне в петъка на същата седмица – 6 юли.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
11 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Станимир Ставрев

The Amazing Spider-men е оригиналният комикс по Спайди. Има десетки други и ако не се лъжа всички са си на марвел. Просто този е оригиналният. Ако се чудите защо мацката тук е руса, това е защото това е първата девойка на Питър, Гуен Стейси

Петя Ивайлова
petia84

всъщност той е по различен комикс – мисля, че имаше някакъв спор за права, във връзка със Спайдърмен, затова излизат няколко отделни поредици,с различни сюжети (бях фенка, но не от най-запалените).;)
На мен филма с Венъм ми хареса, ще гледам и този – макар че ми допадаше повече, когато анонсираха, че ще е с Робърт Патисън в главната роля. Може да не е кой знае какво, но става за едно гледане. 🙂

Станимир Ставрев

Филма е за феновете на спайдърмен и всеки който се има за такъв ще разбере защо този филм изглежда в пъти по-добре от предната трилогия.

Неделчо Ласков
Nedelcho_Laskov

Съгласен!

Петър Атанасов

Ето, синемаскротум и Пепър ме разбират 🙂 Може би не съм се изразил правилно в статията или е трябвало да поясня. Не толкова оригиналност, колкото да не яхват гребена на поредната вълна. Сега са модерни тийн нещата и оп, веднага половината филм се развива в училище, а актьорите са дечурлига. Преди също е имало филми за тийнейджъри, само че са ги играели актьори на по 20 и нещо и въобще не се е наблягало толкова на тийн нотката, нещата се представяха някак си малко по-зряло. Сега понеже е модерно – дай всичко да е тийнейджърска драма и да няма един нормален филм. Изтърка се вече.

Мира
Pepper

Ако трябва да съдя по трейлъра, филма ще е плачевно глупав и зле направен. Римейк на филм от преди 5 години – холивуд са се изчерпали тотално. За това можем да съдим и по тематичните мании, които се появяват и изчезват за известни периоди от време.

Новите Батман-и разчитаха на по-сериозния прочит и мрачната визия на Нолан, докато новият Спайдърмен си е все същата тийн ориентирана простотия с лафове от забавачницата, но с нови актьори и да, МАЛКО по-близък до комиксите от предишния. С тази разлика обаче, че Марк Уеб е далеч от нивото на Сам Рейми и от това, което видях в трейлъра, не ни чака нищо добро.

Станимир Ставрев

Атанасов, наистина понякога ме изненадваш. Каква оригиналност трябва да има според теб в филм по комикс? Този филм като гледам се е постарал да се приближи възможно най-много дo оригиналните комикси носещи името The Amazing Spider-man. Нещо с което предната трилогия не може да се похвали. Аз лично имам големи надежди, че този нов старт ще бъде толкова успешен колкото и новата трилогия за Батман.

… …