1 коментар
zombielanddt

Отново в страната на зомбитата!

Трейлър за Zombieland: Double Tap.

Звездите Уди Харелсън, Джеси Айзенбърг, Ема Стоун и Абигейл Бреслин се завръщат за продължението на култовия „Зомбиленд“! На продължението му отне само 10 години да бъде направено, като сюжетът ще провери какво правят героите 10 години след събитията от оригинала. Явно – продължават да се забавляват с оцеляването в превзетата от зомбита Америка. Колумбус, Уичита, Талахаси и Литъл Рок се настаняват в Белия дом и се борят с многото нови видове еволюирали зомбита, както и с някои други оцелели хора. Екипът от сценаристи и режисьор се запазва – Рет Рийс, Пол Уърник и Рубен Флайшър.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трейлърът определено говори за забавен филм с мета-шегички, също като първата част. Може да няма много зомбита, но новите човешки персонажи са достатъчно интересни. Имаме и препратка към „Шон от мъртвите“, идейно вдъхновение за първата част, в което също главните герои за момент срещат свои почти двойници.

Надяваме се дългият период между двата филма да е помогнал на сценаристите да развият добре идеите си и продължението да си заслужава!

Премиерата е на 18 октомври!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата