Първи трейлър за новия The Man from U.N.C.L.E

Модерната интерпретация на Гай Ричи всъщност се развива през 60-те и изглежда доста ретро.

Преди време ви споменахме, че се готви кино римейк на популярен сериал от 60-те – The Man from U.N.C.L.E – шпионска комедия, където секретна информация оборудва агентите си с напредничави за времето си технологии, за да борят също толкова добре екипираните престъпници. С римейка за тази година се захвана Гай Ричи, а в главната роля влезе Хенри Кавил („Мъж от стомана“). Вече е готов и първият трейлър, който има освежаващ ретро вид:

Специален агент Наполеон Соло (който обича да работи соло!) е принуден да си партнира с агента от КГБ Иля Кирякин (Арми Хамър от „Самотния рейнджър“). В разгара на Студената война двамата ще трябва да спрат мистериозна международна престъпна организация, решена да наруши баланса на силите като се сдобие с ядрено оръжие. Единствената следа за необичайното дуо е дъщерята на изчезнал немски учен, която е ключът към инфилтриране на организацията. Двамата трябва да се състезават с времето, за да спрат планетарна катастрофа.

Оригиналният сериал е вървял между 1964 и 1968 година, точно когато е започвала историята на Джеймс Бонд (първият филм е от 1962 г.), а във Великобритания популярност са набирали „Отмъстителите“. Неотдавна го показаха по AXN Black. Филмът ще опита да пресъздаде максимална част от атмосферата, но и да освежи сюжета за модерната публика.

The Man from U.N.C.L.E излиза на 14 август.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |