Трейлъри за Ash vs. Evil Dead, Gotham, AHS, Legion

Кадри от новите сезони на „Аш срещу злите мъртви“, „Готъм“, „Зловеща семейна история“ и „Легион“.

Лятото свършва, есента наближава и единствената ни утеха в захладняващото време ще бъдат фантастичните сериали. Доза разведряване ще получим от „Аш срещу злите мъртви“, чийто втори сезон ще започне да излиза от 3 октомври българско време. В края на миналогодишните епизоди човекът с трион вместо ръка, единственият, способен да спре армиите на злото, на практика абдикира от отговорностите си и отиде да се забавлява във Флорида. Но при положение, че целият свят е на прага на унищожението си, колко време ще може той да се наслади на почивката си? Ако се съди по новия трейлър, няма да е много:

 

Продължаваме с клипчета от „Готъм“, чийто трети сезон започва на 20 септември българско време. В града са изпуснати цял куп затворници от Индиан Хил, а Джим Гордън ще се превърне в ловец на глави, докато полицията е заета с управление на щетите. Фиш Муни ще се завърне отново, по-опасна отвсякога, а сред новите злодеи ще се открояват Килър Крок, Соломон Грънди, Лудия шапкар и порасналата Отровна Айви. Брус Уейн ще продължава да разследва смъртта на родителите си, както и мистериозния му двойник, а Харви Бълок ще се върне към миналото си, в което насилието не му е било чуждо…. Gotham разполага с цяла плеяда от интересни комиксови герои, много от които имат цели промо-клипчета, посветени на тях и новите възможности за разкриване на потенциала им:

 

Ще завършим с тийзър за шести сезон на „Зловеща семейна история“, озвучен от новия сингъл на Лейди Гага – Perfect Illusion. За кадри към музиката са подбрани най-ефектните минитийзъри от тази година (те са вече над 20). Както феновете знаят, всяка година промоцията на сериала започва с няколкосекундни хорър-клипчета, които могат да са свързани със сюжета на предстоящия сезон от антологията, или просто да стряскат с провокативни кадри. Подробностите за историята тази година още се пазят в тайна, което се подсилва и от логото за шести сезон – ?6. Имаше слухове, че подзаглавието ще бъде „Мъглата“, но те не са потвърдени и все още тръпнем в очакване за официалното име и тематиката на сезона. Междувременно, премиерата почти дойде – първият епизод излиза на 15 септември българско време.

 

И ако маркетингът на American Horror Story не ви е достатъчно странен, то вижте този на Legion – първият трейлър е озаглавен WTF и точно такава реакция предизвиква. Второто клипче от телевизионното разклонение на Х-мен вселената показва, че главният герой може да разменя тялото си с това на жена, която е целунал. Дейвид е един от най-надарените мутанти, като границите на способностите му са неизвестни. Но използването на многобройните му суперсили си има цена – неговото психично здраве. Как точно ще бъде представена шизофренията му в сериала, предстои да видим, но концепцията определено е интересна. В комиксите Дейвид е син на Професор Х, но не е ясно дали произходът му ще бъде запазен и за „Легион“. Премиерата ще бъде някъде в началото на 2017 г.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Няма лошо да е наблъскан сезона с паяци и буболечки, поне ще има малко ужас 🙂 Нямам големи надежди, тъй като посоката като цяло е низходяща, но дано да ме опровергаят.

Дано чакането за темата на AHS си струва… Много буболечки и паяци има из тийзърчетата, но ще видим – може да е заблуда.