Трейлъри за Kong: Skull Island, Rupture, Abbatoir

Кой е врагът на Кинг Конг и какво ни готвят Нуми Рапас и режисьорът на „Убийствен Пъсел“?

Очаквате ли „Конг: Островът на черепа“ с нетърпение? Ако отговорът е не, дайте шанс на новия трейлър – може пък да ви изненада с нещо. Ако отговорът е да – надъхайте се допълнително с… новия трейлър!

Оказва се, че Кинг Конг не просто е голяма добра маймуна, нападната от лошите хора, но и пази Земята от адските изчадия под недрата на Земята. Човешките персонажи изглеждат адски малоумни в този трейлър, но поне от време на време пускат шегички на нивото на Марвел (от което идват Том Хидълстън – Локи, и Бри Ларсън – Капитан Марвел). На мен лично ми изглежда малко странно да се изучава нов остров чрез бомбардиране, но сценаристите си знаят какво искат да постигнат. Премиерата е през март догодина.

Ако въпреки внушителните размери на Кинг Конг и експлозиите около него, филмът не ви изглежда достатъчно страшен, нека видим какво ще ни предложи Нуми Рапас („Мъжете, които мразеха жените“, „Прометей“) в научнофантастичния трилър Rupture. Самотната майка Рене Морган живее с 12-годишния си син в предградията и се ужасява от паяци. Нейният дом е наблюдаван от недоброжелатели. Един ден колата й се разваля и група непознати я отвличат. Ден по-късно тя се озовава в тайна лаборатория, където е завързана и разпитвана. Оказва се, че тя има извънземни гени и експлоатирането на страховете й може да доведе до тяхното разкриване.

Ако искате да видите и как точно става отвличането (както и защо не бива да се доверявате на чаровни непознати), вижте този откъс от филма:

Не изглежда супер впечатляващо, дори изборът на точно тази сцена за маркетинг е малко странен, но трейлърът по-горе и описанието дават основание да вярваме, че ни очаква интересен трилър. Филмът вече е обиколил няколко фестивала, но тепърва очаква широко разпространение. Разбира се, под „широко“ вероятно не се има предвид толкова широко, че да стигне и до нашите кина.

И докато сме на вълна ужаси, нека видим какъв е новият проект на Дарън Лин Баусман, придобил известност с режисирането на „Убийствен пъзел“ 2, 3 и 4. Той е заснел Abbatoir по свой комикс, в който репортерка от областта на недвижимите имоти разкрива градска легенда за къща, построена от стаи, в които са се случили ужасяващи трагедии. Разследването води нея и бившия й любовник, детектив Деклан Грейди, до енигматичния Джебедая Кроун и до отговора на въпроса как така се строи обитавана къща. Филмът ще започне разпространението си през декември, но отново говорим за нискобюджетна продукция, която няма да стигне до нашите кина:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |