Paranormal-Activity-The-Ghost-Leila-Ivy-George-Demon-Toby

Paranormal Activity: The Ghost Dimension ще завърши поредицата

СТАТИЯТА Е ОБНОВЕНА С ТРЕЙЛЪР

Макар за мнозина поредицата „Паранормална активност“ отдавна да не е интересна, феновете на хорър франчайза никак не са малко. Те ще са доволни да научат, че се задава последният филм, който ще отговори на въпросите, зададени дотук и ще покаже как наистина изглежда демонът, известен само като Тоби. Дотук са излезли 5 филма (заедно с разклонението от миналата година, „Белязаните“), в които въпросната свръхестествена единица само е загатвана. В шестия, „Паранормална активност: Призрачното измерение“, ново семейство ще бъде подложено на терор и ще разкрие мистерията на Тоби.

Кристофър Ландън, сценарист и режисьор на Paranormal Activity: The Marked Ones, е потвърдил, че новият филм ще е свързан и с неговата част. Героите ще са нови – Раян (Крис Джей Мъри), Емили (Брит Шоу от „Нашвил“) и дъщеря им Лейла (Айви Джордж). Те се местят в нова къща и откриват камера и видеозаписи в гаража.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Джейсън Блум, продуцентът, обяснява защо филмът ще е последен: „Това е, край. Казваме го преди филмът да излезе. Няма да закопаем този хорър франчайз в земята. Така ще задържим „Паранормална активност“ като част от масовата култура и този период по фантастичен начин. Не можем повече да загатваме въпроси. На всички, зададени досега, ще бъде отговорено – Как изглежда Тоби, Каква е историята на семействата и т.н.“

Някои биха поспорили, че франчайзът отдавна е закопан в земята, но е хубаво, че продуцентът все пак се е усетил. „Белязаните“ допълнително отдалечи поредицата от типичните стряскащи моменти, за да задълбае в митологията й, а сега търпението на феновете ще бъде възнаградено с край и истински отговори. Дали това ще направи „Призрачното измерение“ по-непривлекателно за обикновените зрители, които не се тормозят да помнят загадките от предишните филми, или пък няма да е пречка за още повече стряскащи моменти и масов интерес, предстои да видим.

Paranormal Activity: The Ghost Dimension излиза на 23 октомври. Илюстрациите към статията са официално пуснати кадри от филма.

Paranormal-Activity-The-Ghost-Dimension-Ivy-George

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата